Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROMJENIO SAM RACUNAR, IP ADRESU I POKUSAO GLASATI PONOVO S CILJEM DA VIDIM DA LI JE ANKENTNI UPITNIK NASTIMAN!!! POSLIJE SAM NAZVAO JOŠ PAR PRIJATELJA KOJI SU SA RAZLIČITIH ADRESA U BIH USLI NA UNSA.BA I POKUSALI DA U VEOMA KRATKOM VREMENU ODGOVORE DA LI IMA KORUPCIJE. ZAMISLITE KORUPCIJE!!!!! ANEKTNI UPITNIK NIJE DAVAO REZULTATE NEGO STOJI JOS UVIJEK NA 263!!!!
jojo ti bas glup, jel ti krivo?
Mi liberali !!!!
caklovica je posten i sasvim uredu covjek, izvrsno obavlja duznosti rektora .. zaista ne potrebno da ovako pricate o tom covjeku
Ne pravi se lud. O korupciji na ETF u Sarajevu i ptice na grani pjevaju. Pogledajte samo kakvim nekretninama raspolazu pojedini profesori sa ovog fakulteta. Zaradjeno i napravljeno posteno?????????
Neka se klupko vec jednom pocne odmotavati ! Svaka cast rektoru, M.Alic i M.Kebi koji se prvi latio otvaranja pandorine kutije !
NEeeeeemoguuuuu daaaaa vjerrrrruuuuuujeeeeem :) Ovoga rektora samo drugi put sunatit ... kako se zna glup praviti, mora da je akademiju glume zavrsio :) Doci ce to sve na svoje ... i galici i palici ...
vi komentatori se ne pravite budalama ! KOJI ce profesor / ica reci rektoru - znas, pretpostavljeni, ja sam lopov, ja trazim pare !!!!
Hahahaha, ma kakva korupcija na nasim fakultetima, pa narode dragi jeste li vi ludi. U ovako pravednoj, dobro organizovanoj, ujedinjenoj i mirnoj zemlji da ima mita i korupcije. Smijesno je samo i pomisliti da nema korupcije na univerzitetu. Svaki policajac, svaki politicar i vecina ostalih ljudi koji imaju i najmanji razlog da prime mito su korumpirani. Neznam da li je ovo tuzno ili smijesno.
\"Ne mogu shvatiti da postoje takvi univerzitetski profesori koji mogu i pomisliti, a kamoli uzeti, neku naknadu od naše djece.\" bitch please! Nema efekta na sa-x iznositi neke stvari... nadam se da ce uskoro neko skupiti hrabrosti da pokrene operaciju slicnu \"index\" u Hrvatskoj... portal http://www.svevijesti.ba/content/view/12475/211/ je zbog akcije anonimnog prijavljivanja saznanja o korupciji dobio prijetnje bombom...
Čaklovica se pravi lud, a sve zna. I drugi se prave ludi, a sve znaju. Ali ne još dugo.
:)-pa-smijesno!-koliko-se-rektor-cudi-ovim-\"glasinama\"...kao-on-nema-pojma-sta-se-desava-a-to-mu-je-posao-da-ZNA!!!