Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa uređivao je i 60 minuta onom uvlakaču u pakaš bakiru pa mu sad dao mjesto glavnog urednika a mi levati plačamo pretplatu za privatnu tv
Sta je lose u tome sto su kopirali vijest ukoliko su naznacili koji portal je to objavio? Ako bi se tako razmisljalo kao sto ti razmisljas, onda bi pola novina i portala bilo prazno, pa svako radi copy-paste, ali je vazno navesti izvor.
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
svi mediji koje finansiraju barabe koje krčme budžet, postali su razglasne stanice stranačkih tajkuna
Rat i samo rat nama treba neka se zavrsi zapoceto
Pa dobro, dosta su SDA i HDZ uređivali Dnevnik....vrijeme je za SDP !
dobro i? nema sankcija niti za lagumdžiju niti za novinara.za pet dana će biti ko da se ništa nije desilo. IDEMO DALJE STOKO!!!!!!!!!
Nema dalje, transparentni su do bola. A FTV dnevnik je postao bilten SDPa
http://www.posusje-online.info/index.php?option=com_content&view=article&id=557:otkrivamo-ftv-ov-voditelj-darjan-babi-je-peder-foto-dokaz&catid=34:drutvo&Itemid=54
AL GA COEK UREDUJE SVE PO SVOM
Ono što se odavno zna sada imamo i u video zapisu , dakle, realno gledajući federalna tv nema nikakav kredibilitet kod običnih građana BiH, očigledno je da je FTV stranačko glasilo SDP-a. Kakvog li licemjerja od strane tzv. javnog servisa FTV-a. Godinama nam pričaju kako u RS-u režimski mediji stoje iza Dodika a njihov glavni i odgovorni urednik gospodin Lagumdžija je pandam Dodiku. Što je za medije u RS-u DOdik to je Zlatko za FTV. A prosipaju nam priču o objektivnosti.
Fujjj narcisoidu jedannnn
Lagumdzija jedan od rijetkih poliicara BiH-a koji ima viziju i pozitivnu perspektivu za drzavu Bosnu i Hercegovini, KANITE se politike, VI KOJI ne znate razmisljati svojom glavom vec vam peru mozak Dodik i ostala seljacka bratija s brda tame i pokolja.
napravit će on vama DRŽAVU ZA PRAČOVJEKA. al samo u ta vaša tri grada što imate! tijesno vam,a? malo bi se širili na herceg bosnu,a? sanjajte,samo sanjajte! kako je on sbi našao poltrončića kojeg je prvo poslao da nauči hrvatski jezik pa da mogu multietnićari reć: pa eto on je vaš,vama ne odgovaraju hrvati koji MISLE svojom glavom! e jadni ste da jadniji ne možete bit!!! a sa ovakvim hrvatinama poput pederčića darjana mi ćemo u mraku i to u četiri oka!!!
Hitno stvaranje bosanske vlade spasa !!!!!! Drzavu unisti mafijaska vlast.SDP-SDA isto vanago drugo pakovanje.Ovce na uliceee hitnoo...
Vi ste za njega glasali, kao i za sve ostale koji su na vlasti i ne ser**e sad....
buahahahahahaa, Lagumdžija najbolji urednik medju ministrima, i najbolji ministar medju urednicima.