Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim ženama, majkama, damama, svim klixerkama od srca želim sretan 8. mart dan žena i ne kao simbol komunizma i ne kao simbol šuplje priće lezbača i afežejki kako žene treba paziti 365 dana u godini, a ne ovaj jedan, jer ih mi koji ih volimo i poštujemo cijenimo 1000 dana u godini, a ovaj jedan dan im posvećujemo,
8. mart je srbo-komunisticki praznik NE NASJEDAJTE
hahahah, puko dzeko....
Zalim svaku zenu u tvojoj blizini. Srecom, vjerujem da se radi jedino o Desanki Sakic ...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
halo bakira???? o cemu pricas???? ok, zrtve koje su bile na svim stranama POSTOVANJE. ali daj ba bakira kakve veze ima 8. mart s tim, nego vrati milione koje si ukrala za lazno plakanje i raspirivanje vjerske mrznje. da je kako moguce i da ti neko ponudi, opet bi se odrekla svih svojih za te pare koje si na njima zaradila. mrs kurvo.
SAMO SBB, FAHRUDIN RADONČIĆ ĆE NAS IZVESTI IZ KRITE, VIDITE VI GLUPI BOSANCI DA ZA 20 GODINA NISTE NISTA NAPRAVILI. ODBRANILI SMO VAS MI SANDŽAKLIJE U RATU, SADA ĆEMO VAS IZVESTI NA PRAVI PUT U MIRU. BIT ĆE BOSNA DIO SANDŽAKA AKO BOG DA.
to glasam za majstora Fahru!!!
Pa jesam clan Sbb-a a da li si ti gl.urednik AVAZA???? placam clanarinu 15 evra mesecno!!!!
E ovo je ono u čemu Bošnjaci pretjeruju i zloupotrebljavaju argument žrtvava radi nečega petog koje veze nema sa istim, politikom, praznicima itd., slobodno se može reći sramota.
Zao mi je svih zrtava rata, ali fakat kakve veze to ima sa ovim praznikom? To cisto malo da potpalite vatru sa pricom o ratu?
ima, 8. mart je komunisticki-cetnicki praznik raspitaj se malo