Komentari (803)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnjo umjesto da bude pametan da na foru "maglu" prodaje on je sjebe
@poštenčovjek, može vama prodati. 😊
@poštenčovjek hocu text istog autora o Medjugorju, pa se javi da malo razgovaramo kad to zavrsis.
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Otišao sa porodicom. Bio lijep, sunčan dan. Obišao zanimljivosti. Djeca uživala. Kupili sitnice. Svratili u gradić. Otišli u aščinicu. Otišli u drugi lokal na kafu i kolače. Svi susretljivi, poklanjaju dječici sitnice. Razgovarali, šalili se. Ni jedno loše iskustvo. Sjeli u auto, djeca komirana nazad. Vratiki se pozitivni. Sve u svemu, jedno zanimljivo putovanje, drugačije. Puno smjeha. Apsolutno podržavam kao turističku atrakciju.
@archi_a treba otici pa suditi...
@gouser41 A jel u tim "naučnim skupovima" iko smije da se nasmije Međugorju i "gospi" koju Vicka vidi svaki dan 50x i pije sa njom kafu svakodnevno?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Veliko postovanje za sve sto gosp. Osmanagic radi ! Pokusat obicnom svijetu pribliziti tajne univerzuma , nije bas zahvalna duznost.
Kakvo smo drustvo i moze nam torabi prodavati maglu a i ovi nakvi historicari glumiti strucnjake...procitalo ono malo o srednjem vijeku i svu pamet svijeta misli da je pokusao...objektivno zvanicna historija i piramide kao grobnice u egiptu nije ni blizu istine niti je ljudska historija strpana u 5-6 hiljada godina tacna ali treba malo vise znanja i ucenja od nekakvog travnickog diplomca
Ma da, izmišljotina,a kao vidjelice iz Međugorja su zaista vidjele Mariju, Isusa itd. Kakvi dupli aršini klix. Očekujemo sljedeći post na temu ukazanja iz Međugorja!
Klix.ba žešći gaf ste napravili ovjavom ovog članka. Čiča znalac Vam to kaže. 90% sam čitao portal Klix.ba u odnosu na ostale. Odlajkao sam vam odmah Facebook stranicu jer sam razočaran zbog ovog članka.
U 21.stoljecu novinari imaju petlje da pisu sve sto im se naredi
U 21.stoljecu vi novinari imate petlje da pisete sve sto vam se naredi.....
Kad me Torabi mog'o hvatat za ruke, mogu i u piramide vjerovati.
Samo naprijed novinari! Unistite svaku pseudo ili stvarnu znamenitost! Ovaj clanak je tendenciozna bljuvotina,za koju ocekujem da se sutra izjasnite i o Medjugorju,Buni,Ajvatovici,Unskim jezerima,Vrelu Bosne,planinama itd....sve je to “izmisljotina”,’ta ce nama te piramide?Ma fuj bagro jedna!
Kad je glodar godinama glodo trulo drvo a onda mu neko pametan ponudio svjeze meso, onda je glodar zagalamio "moje trulo drvo, moje trulo drvo, hocu svoje trulo drvo, to mi je vrh!!" Koja je to "Bh. naučna javnost"? i na kolko lokacija u svijetu su bili?
Piramide ne postoje, ali trebamo budale novcano derati sto vise mozemo.
Bitno je da bog postoji.
ko je ovaj kvaziautor, nikad čuo za njega, možda je neki izmišljen fiktivan lik
Ovo se ne moze porediti sa gospom jer je ovo dokazivo prije ili poslije ce je iskopati ili nece. Gospa se moze porediti sa recimo postojanjem Boga jer ni Boga nije niko vidio a opet neki vjeruju ili ne.
Ma kakve ba primide i energija,Tip je totalna truba i lazov.Dolazi kod nas na kamene kugle,i divi se.UZNITE BUSOLU I KARTU I RUKE,I SVE FE VAM BITI JASNO,LAZE NA PRVU...
Aferim!