Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos uvijek imamo \"sud partije\", zovu se FTV/60 minuta i polupismeni Faruk Boric. Cudo ne spomenu Iznoguda Lagumdziju medju tim Titicima? I on je za ukudanje drzavnih institucija, tu se slaze sa \"Mickom\". Jos je i na putu da dobije papire da je posten covjek, a poratna kvadratura u Opcini Centar raste li raste, nemilice...
Jest da nije po nalogu Lag... pardon.. Šefa, i jest da nije cool kao protesti naših intelektualnih pede... pardon... \"gromada\" ispred Iranske ambasade u Sarajevu, ali pionir Fare bi mogao ispitati navodno javno negiranje srebreničkog genocida od strane nove Predsjedavajuće Skupštine Kantona Sarajevo... Jeste da je dotična kadar SDPa, ali možda ga Šef neće puno ružit ako bude pisao o tome, svakao će se pročut (mada zbog toga niko neće ni pred kakvu ambasadu, al\' eto...)
Bakireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Bakireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Je li Bakir sveta krava? ps pozdrav servima,slugama porijeklom iz rumunske pokrajine vlaske! love yu-star
faruk boric,gazda sa-x -faca drakule boze sacuvaj od ovih neizivljenih komunjara kojima dok su bili mali je obecavano da ce vladati drzavom
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU, DRZITE SE TIH PAROLA AKO SE VEC BUSATE U PRSA SOCIJALISTICKA ILI GA I VI PROVODITE NA MJESTIMA POPUT GOLOG OTOKA
Gospodine F.B. Hvala na diskriminaciji odnosno zabrani komentara pogotovo članak u vezi vašeg druga bakira, kako bi se osjećali da i vama usta zatvaraju kao i vi nama.
Dodatak: Arogancija kojom se sudi i presuđuje državnicima drugih država, uvjerenje da bi potpisnik ovoga teksta trebao voditi politike svih, ama baš svih država svijeta, dodatno dovodi i ovu državu a i medije u njoj u stanje potpune izolacije. Naime, pita li se itko u ovoj državi kakva je ona i kamo ide. I koje su to slilnice koje je vode do izolazije. U regiji i svijetu.
Bilo bi dobro da prestanete optuživati cijeli svijet i, posebno, Ivu Josipovića. Očito je da hrvatski SDP nije na istoj liniji sa Lagumdžijinim.
SDP govori kroz Faruka :) Novi Bakir Hadžiomerović, izvini, nisam te (ranije) prepoznao ;)
sta? zar su to bivse socijalisticke drzave koje su tako korumpirane i pune krvoprolica, ma dajjjj neeeeee HAHAHAHHAHHAH...... ja sam mislio da mi balkanci smo pametniji od nekakvog cuda koji nosi naziv STATISTIKE
Zasto bi neko bio idiot ako iznosi svoje stajaliste.Zasto bi neko bio idiot i fol emancipovan ako na to stajaliste reaguje kao idiot!!
I jedno i drugo, i plaćenik i i.di.o.t, i to ne obični...
Gospodine Boric, hocete li molim Vas biti tako slobodni pa mi reci u kojoj drzavi zapadne civilizacije se kontinuirano oslobadjanje pred svim pravosudnim instancama sumnjicavo gleda samo jer te oslobadjajuce preusude nisu vama po volji, odnosno u skladu sa vasim licnim, subjektivnim uvjerenjima. Moje licno misljenje je da ste Vi, gospodine, idiot ili plaćenik.
i ovaj progleda
Ka ti kazem da ti je zivot sje6an,ti u ovom okruzenju ne mozes zivjeti,tebi je najbolje da imas jednog gazdu,a da sam taj gazda ja.Ma tko ce tebi pricati od onih tamo sta si ti i sta bi ti trebao da radis,to je moj posao,oni nemaju veze s tim.I sta ce oni meni da sude,ako mi iko bude sudio to cete biti vi,ili ovi moji sadasnji.Ali tu sam ja za vas,vi ste moji.Ako vasi sinovi nemaju gdje da rade slobodno se obratite mojim sinovima,moji ce sinovi uvijek naci neki posao.Ako nista bice za kifle bar.Vi ste za mene svetinja i vas niko smije da dira!!
Znaci Iznogudov, ili primjerenije ovoga puta Baldrickov \"cunning plan\" propade zbog Lijanovicevih? Vodili bi drzavu, a ne znaju ni jedno najobicnije kantonalno glasanje medjusobno... Tragikomedija ko kod nas dobija glasove!
lijanović jedan iz skupštine ZDK glasao za HDZ-ovu listu kandidata za doma naroda, jurišić od kod darija, pusićka, liberalno-građanska ona fina jelte, izjavila da je za 3. entitet ili kako god... Puca utopija od platforme, nema od nje ništa, brzo će se to shvatiti, al će već Bošnjaci biti toliko isključeni od vlasti da gdje god to bude moguće