Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa uzeti mu pronadjenu drogu, reci mu da je to lose, lupiti mu dve vaspitne pljuske, poslait u sobu,a zatim kada ode u sobu pozvati drustvo, napraviti tulum,a pronadjenu drogu iskonzumirati!
pa nek je droga, opasnija je kafa od trave ko se ne slaze nek malo prostudira
TRAVA JESTE DROGAA
kasno je za reagovanje kad se vec desi reagovati treba prije treba stvoriti povjerenje na relaciji roditelji-djeca i onda ce sve biti ok
TRAVA NIJE DROGAA
a kako mi dijeca da reagujemo kada nasi roditelji puse travu???
NAJBOLJE GA LIJECITI POMOCU KRUGOVA .....NACRTATE MU JEDAN MALI KRUZIC I JEDAN VELIKI KRUG NA PAPIRU ...I KAZETE OVAKO,, OVAJ MALI KRUG PREDSTAVLJA MOMENTALNO VELICINU TVOG ŠUP...KA, AKO NASTAVIS SA DROGIRANJEM I ZAVRSIS U ZATVORU SU..PAK CE TO ONDA IZGLEDATI KAO OVAJ VELIKI KRUG ..
\"Kako reagovati kada se dijete drogira ili konzumira alkohol??\"\"\" A šta su roditelji radili prije nego je dijete počelo sa konzumiranjem ovih tvari??? Prije ovoga su roditelji imali najmanje 12.-15.god. vremena da odgajaju svoje dijete a ne da ga prepuste društvu,ulici, mahali. Neka se nitko ne javi sa onom ...morali su da rade i da ih izdržavaju!!!.... Djeca su njihova i na njima je primarni teret izdržavanja i odgoja djece, a ne na državi i društvu. Dijete je kod ovakvih roditelja neželjeni efekat (nus pojava) 20-tominutnog užitka, a državu i društvo prisiljavaju da se brine o njihovom bahatom i neodgovornom odnosu naspram te nus pojave (djeteta). Eto tako je to. Tko ne počne sa odgojem, birajući majku ili oca djeteta, još prije njegovog začeća pa ga još prepusti hudoj sudbini narednih 10.-15.god.nakon rođenja neka se ne čudi KADA počne konzumirati,drogu, alkohol i oda se prostituciji i kriminalu. To vuče jedno drugo.
Mene je jednom stari uhvatio sa dzojom u stanu i za minutu mi je pomogao da vise nikad ne zapalim jedan, to je poznati i razradjeni Bosanski nacin.
hahaha