Aeromodelarstvo u BiH
0
Kako napraviti svoj prvi avion
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste glupi
ma sve je to i nekako ok ja usao ovamo da vidim kako da napravim taj svoj prvi avion a ono vi lupate gluposti o inzinjerima i sl. daj da vidim neke slike skice i slično o pravljenju letjelice a ne pričam ti priču
Ja sam jednom napravio avion od papira,al nije bas nesto plaho letio,pa sam odusto na vrijeme,preporucujem gledanje fudbala :)
Ma ja bih dosao da izradim taj avion, ali volim i fudbal tako da me vjerovatno nece primiti
Pa ako vec predstavljate klub, dajte malo podataka kako kontaktirati ih, e jeste novinari svaka cast
Zavisi iz kojeg grada dolazis i iz kojeg govornog podrucja, nemoj nabijat ljude, izaces ti nekad iz Sarajeva, pa ces vidjet kako je kad tebe nabiju..
Ovo je smijesno \"potkovan\" teorijskim znanjem uz koje moze da se mjeri sa bilo kojem ( KOJEM) inzinjerom (pise se inzenjer). Nabijem ja i te automodelare i vas nepismene.
Jos ako pri trcanju ispod ruke nosite sah onda aeromodelarstvo postaje i pravi umni izazov. To postaje svojevrstan triatlon koji vam omogucava da se izgradite u dipl.ing Micheala Jonsona koji nadasve igra sah.