Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seselj je znaci oduvijek bio budala kakva je i sad.
al je na pocetku spavao na donjem krevetu potrbuske.
Dokaz da je Vojka oduvijek osoba s " težim psihičkim poremečajem " ili narodski rečeno - b u d a l e t i n a . . .
Homere, osim tebe i Vojke , ovdje ništa drugo nije budalasto . . .
Šaša, naš veliki musliman.
Ko to kaze, ko to laze da sve redje pominju drug Hamdiju?
Pantelija
Dvorska luda....Zali Boze onakve inteligencije,pogresno iskoristene.... Steta bas :)
Odlicno sam znala rahm prof dr Muhica i cijelu njegovu porodicu.Sav njegov grijeh je bio otpor velikosrpskim idejama koje su vodile unistenju kako BiH tako i Hrvatske. Slucajno znam i za POKUSAJ UBISTVA, koji je trebao biti prikazan kao SAMOUBISTVO!!I na koncu njegov tragicni kraj.ON i rahm prof dr Nijaz Durakovic su 2 BOSANSKE VELICINE i kao takvi nisu bili podobni.Onaj u periodu do '92. a ovaj u periodu rata i poslije. Sto se Seselja tice,spadoh sveznalica a ustvari je samo splet zivotnih okolnosti.On uopce ne potice iz cetnicke porodice,kako on to sad lupeta-Njegove 2 tetke sam poznavala i to su partizanke i komunisti,par excellance.Tacno je da je bio na udaru sistema.Zlikovac je,lajavac je ali def. mislim da je sve to bunt i otpor svemu onome sta je prosao. Po izlasku iz zatvora,otisao je u inostranstvo.Tamo su ga ( oni su mislili da je to tako ) vrbovalai procetnicki lobiji a on je to iskoristio da se vrati i postane ovo sta je bio i sta je sada. Steta njegovog nevjerovatnog IQ-a.
Svi su oni raja samo se narod kolje međusobno.
Plan RAM sadrzao je elemente stvaranja srpske drzave u BiH i njeno povezivanje sa Krajinom Unutar KOS-a postojalo je cetiri-pet planova za Bosnu sa istim ciljem https://www.youtube.com/watch?v=hUQSNZDhDLE
Pantelija ne kenjaj ,ovaj video ti je cisti dokaz namjere SANU i njegovih izvodjača Miloševića ,Karadjića ,i ostalih u stvaranju velike srbije na prostorima bivse Jugoslavije!!! A za takvo nesto nije potreban ni internet ni mediji mi Bosnjaci smo živi svjedoci tog zločinačkog plana Sanu iz kojeg je napravljen genocid ,etničko čiscenje,masovni ratni žločini ubistva i silovanja!!! agresije srbije crne gore na Bosnu i Hercegovinu a kasnije i hrvatske protiv koje je donesena presuda za u Hagu za udruženi zločinački poduhvat na čelu sa franjom tudjmanom ,gojkom šuškom i hercegovačkom šestorkom !!! Ja sam isto živi svjedok svega toga šta su četnici i ustase uradile !!!
Dobar pokušaj... netpotpisani dokumen i da povjerujem u takve slične laži.
Viba vibi gvize vep... prc
što ti meni sereš i odgovaraš na moje komentare yebla te bosna
jes ba normalan... idi hospitaliziraj se malo... ako ti se bosna ne svidja ne znam sta hoces ovdje
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nemojte klix zajebavati ba,dajte da komentarisemo onu silovanu u vikendici.
To ti je sve bilo moguce u okviru SFRJ,a da je 92 nebi mu piso pismo,nego bi ga Seselj mucijo na robiji.
U poredjenju sa ovim danasnjim politicarima Hamdo je krao klikere, ako je i to za vjerovati. A Seselja i njemu slicne je davno jos skontao i stavio na uzicu. Uostalom dovoljno je procitati zadnju Vojinu stranicu i sve je jasno
Ima li redakcija Klixa ikakvu portalnu politiku? Što znači, u jeku Šešeljovih pet minuta totalne zločinačke zloupotrebe milosrđa Haškog suda da ga pusti na liječenje, dati tom ljudskom izrodu, objavljivanjem skaradnog pisma iz daleke 1987. gdso., ovakvu priliku da ponovo oblati Hamdiju Pozderca. Zločincu podstrijeti portal da svoju davnašnju gadost ponovi ne svojom zločinačkom voljom nego voljom redakcije Klix portala zaslužuje svaki prezir i osudu. Gori ste pd četo-ubice Šešelja.
Ime ti odaje hahaha komentar...
Nepismen i veoma glup tekst , kako se i ocekuje od cetnickog vojvode vojislava seselja.
Tekst je samo sarkastičan na Vojkin Vojkin način i automatski nebitan!
Kakav minus za instituciju kao sto je Fakultet politickih nauka u Sarajevu - u cinjenici da su za asistenta imali "vojvodu" Vojislava Seselja, jednog od najglasnijih propagatora diskriminacije, rasizma I genocida u istoriji , a protiv Muslimana na prostorima bivse Jugoslavije. Ako postoji magicna formula dezinfekcije, deratizacije...tog radnog mjesta na FPN (kao i samog pojma 'asistent') predlazem da se hitno primjeni. Ako vec nije. Rigorozno kao u slucaju Ebola virusa. Sigurno je sigurno! Mozda vrijeme, ipak, ne lijeci sve.
frajer veci musliman od cerica haha