Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjetim se kad su mu predlagali u Predsjdništvu odmah poslije rata da se iz budžeta izdvoji novac za novog jal' pasata jal' audija, onda ih je Alija pitao jel se to pokvarilo auto koje trenutno koriste(čini mi se neki golf ili škoda), kažu nije, ali predsjednik treba da ima limuzinu oni će njemu, a on njima, ima mnogo prečih stvari za koje novce treba izdvojit pogotovo za borce. Eto, to je bio Alija, totalni nedunjalučar.
Moj predsjednik, prave patriote te nose u
U Tuzlanskom kantonu SDA se zaj..... sa narodom, za ministricu pravde imenuje pripravnika, dipl.pravnika. Šta više reči o ozbiljnosti stranke.
E, pa sada Bakire Izetbegoviću BUJRUM! Dedo nam daje pravo da te prozivamo pa i sve ostalo kada već dijeliš - šta dijeliš. Zar se amanet tako lahko krši????? Podobni i lopovi, a ne sposobni i pošteni!!!!
bolje mu je da ne zna kako se sad dijele pozicije...ee moj presjednice sta ti uradise od stranke ccc
Dino Merlin - Da te nije Alija https://www.youtube.com/watch?v=Fn-pRBfum8I
ne vjerujem da će mo i kada više imati poštenijeg i boljeg čovjeka od rahmetli ALIJE IZETBEGOVIĆA.
Aljo je znao
alija je u odnosu na danasnje punoglavce covica dodika lagumziju radoncica itd. izmislio drzavu i politiku.
Kakav je ovo snimak iz pticije perspektive? Ispade rahmetli Alija ko kornjaca :-) Steta sto Milosevic nije pozivio malo duze da napise memoare. Mogu misliti sta je sve Alija lupetao u razgovorima. Samo ga je ustogljeni i iskompleksirani Tudjman mogao nadmasiti. Koliko je samo anegdota Slobo odnio u grob. Steta. Zalosno je samo sto su okolnosti bile tragicne, pa su njihove pojave, ponasanje i izjave, pale u drugi plan. Rat koji su izazvali je pokvario komediju.
kad Srbi i Hrvati pljuju po Aliji donekle razumijem ali kad ove Bošnje počnu još oni koji se nisu ni rodili u ratu bude mi muka. Naš je svijet naopak i sve mu je bolje tuđe a svoje mrzi i i pljuje i dosta vas je sa tim zlatnim kašikama koje Alija nije nikada ni pomenuo. Alija je bio pošten čovjek. Sad bujrum udarajte minuse
Pa bosnjo moze cetniku oprostiti sto mu je oca zaklao ali nikako ne moze oprostiti drugom bosnjo uspjeh to je problem...
Kada ce se prestati govoriti prvi presjednik ?! Prvi predsjednik predjedništva ! To su dvije potpuno razlicite stvari! BiH je uvijek imala troclano presjednistvo. Da je uvijek bio samo jedan predsjednik daleko bi dogurali do danas!
"tamo daleko" ostani daleko, a koji to sin 100% slusa oca, svaki bi malo pametovao, treba raditi na odgoju djece, dedo je ocito omahno roditelj ko roditelj
Da li mu sin poštuje ova pravila sa svojom porodicom i prijateljima. Poštuje, ha,ha.
Trebo si Alija to rec svom Bakiru,mozda bih danas neki borac i bio zaposlen,a ne podrumasi koji nam danas kroje sudbinu,prokleti da su oni,a pare sto su ukrali svakako haram,nek znaju da se na najmilijim uvijek vraca....
iz nastale situacije se vidi da uopšte da je uspotavljen skroz drugačiji sistem. Da li je to što kadrovi SDA ne znaju dobro čitati ili kao i uvijek papir sve trpi?! Ja ipak mislim da je ovo drugo.
Udri po fukari