Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Završio Mile preko Asima.
@grobarMujo Ne treba se time baviti, to će se riješiti samo od sebe. Šifra "ikona, osveštena, porodična"
Nije preko Asima nego je Miletov sin Igor to izvezao u Rusiju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najveci lopovi na kugli zemljskoj zive u BiH, bez obzira o kojoj se naciji radi. Sve nekakvi veliki katolici, pravoslavci, muslimani a ne zna se ko je veca lopina. Fuj, stid me od kakvog naroda potjecem, mater bi svoju prodali...
@gooUser1576687426 i mene druže sramota
Kad može ikona mogu i kruške
eto sta ikona uradi dodo dzukelo jedna
Kad se oslobodimo pokvarenih vlastodržaca, riješićemo problem sa kruškama, mesom, ikonama, fakultetskim diplomama, potkivanjem...
Molim da se zabrani izvoz bilo kakvog voća za rusiju da se vise ne sramoti bh po nalogu eresa
Kad se oslobodimo pokvarenih vlastodržaca, riješićemo problem sa kruškama, mesom, ikonama, fakultetskim diplomama...
Dobri levati za uraditi,pravo dobri.
To je skrivena poruka "Truhla država"
Bavim se proizvodnjom voća imam oko 1200 stabala Kruške od toga 800 stabala sorte Boskova tikvica i 400 viljamovki, uz to nešto jabuka i šljiva, naranvno ko ne zna sad misli da sam bogat čovjek, a vjeruj te mi često se desi da tražim po džepu ima li koja marka za kafu popit. Samo usput ne bavim se i prodajom medicinske opreme. I sve je to bilo do prije par godina povuci potegni, pola naplatiš a pola ne pola prodaš a pola ti propadne.
Prij 2 godine se spojim sa firmom iz Bijeljine koja izvozi u Rusiju, krenulo solidno, nisam milioner ali mogu 1 godišnje sa djecom na more. Šta želim reći, netko namjerno sabotira a ima nas 100.tine familija i Bošnjaka i Hrvata i Srba koji živimo od izvoza u Rusiju.Hebe mi se za međunarodne odnose i što onoj riđobradoj pede.ćini u Američkoj ambasadi smeta štoBIh nije uvela sankcije Rusiji, kad mi Amerikanci budu otkupljivali svu krušku nek slobodno uvode sankcije Rusiji.
@gooUser1601395373 ispade jarane da imas 3 polovice :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Utvrdi se ko je izvezao..ko je to odobrio..ko je dao pitpis da je voće ispravno...i onda se svi redom adekvatno kazne a Rusiji pošalje izvinjenje i nova tura o trošku države. Tako rade ozbiljne drzave.
Jesmo na ruse napali ostavite jadne ljude na miru.
@heatovac.heatovski ko da smo mi Rusija
Pa jos i kruske. Auu Radosave.
Pa zar nije dosta što ikone vraćaju sad će i truhle kruške
@mrExxerr A nije ni Ajvar iz Bijeljine nesto frisak ove godine :D Pa ljudi sta vi radite :D
Cuj 78 tona kruske BIH izvezla.Da nije mozda uvezla pa izvezla....
e uhljupi, što ste izvozili, izvozili ste...
Pitam se pitam čije su to kruške bile i kako to da se upravo sad pojavi vijest o toj opasnoj plijesni? Ko tebe ikonom ti njemu kruškom vrati.