Koldžić: Bez vozačke dozvole danas niste kompletna ličnost
2
Kako do vozačkog ispita?
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravise DOKTORAT od vozackog ispita, a nikad vise saobracajki u BiH... raja vozi bez vozacke, skupo brate, sto yes yes :D
Znači fali mi 1200 KM da budem kompletna ličnost...
"90 od 100 bodova." Sad ima 120 bodova za one koji hoce da polazu, i ja mislim da je 108 za prolaz
nije mi jasno samo sto vecina ljudi ovdje siri dezinf. prijateljica i ja smo prije 2god.polagale u maxline-u i tad nekad je instr.kojeg prozivate dobio otkaz (bile smo prisutne kad su pojedine njegove kandidate upisali kod dr instruktora pa smo tako saznale da je predstavljao problem,) vidim da mnogo prozivaju pomenutog instr.pa sam morala ovo napisati..a sto se tice maxline-a i ja i prijateljica smo prezadovoljne, usluga i profesionalnost na nivou i svima bih preporuca da odu tamo.
ja sam alema promijenila nakon tri voznje, i onda je sve bilo u redu!! tada je radio kao konobar negdje u BBI, te se cudio kako to ja ne mogu za 2 dana da naucim voziti, kao sto je on za dva dana naucio tacnu nosati! svaki komentar je suvisan.
Taj instruktor jer radio odprilike pola godine u maxlineu,i otisao je prije odprilike godinu,i nmg da vjerujem da je za toliko kratak period stegao ovako lijep glas o sebi xD IMA NAS SVAKAKVIH kako kandidata tako i instruktora,a autoskola ko autoskola nije ni bitna !
toliko o tome gdje vam radi taj neki likcic... http://www.stavi-sliku.info/?v=fyKre.jpg
ne znam gdje radi, taj jadni konobarcic alem i ne zanima me, sa svojim odnosm prema ljudima i sam je propast, no u moje je vrijeme radio u maxlineu, sto dokazuje slika njegove ogavne pojave u albumu instruktora na FB, a koja je jos uvijek tamo!
ljubomorne duse mogu svima u MAXLAJNU da popušeeeeee,NAJJJJAČI SU ,a kao prvo taj Alem ne radi u maxlajnu nego u nekoj propaloj skoli kao i on sam sto je propao,sa svim ostalim skolama u kantonu sarajevo ,I koliko god da pricaju na maxlajn opet je najbolji sto dokazuje u svom broju kandidata,jer sarajevo je mal grad vidi se ko se sve vrti po gradu ,i koji su najjjjj .Pozzz za sve zavidne na auto skolu maxlajn i njihove instruktore,
hahaha, alem je totalno nesposoban i neostvaren lik, bez kucnog odgoja, i ja sam o njemu cuo svasta!
maxline najgori!!
jaa bih kod one plavke .pa makar i 2200 da je obuka
Znaći naučila si vozati.
Šta će mi vozačka kad imam svog šofera i državno auto??? Šala na stranu ali činjenica je da se u konkursima mimo zakona za određena radna mjesta traži položen vozački ispit. Smiješno mi je kad pročitam da traže recimo magistra farmacije sa položenim vozačkim ispitom. Ako je to zaista potrebno onda neka gospodin predložili uvođenje obaveznog predmeta -auto škola u svim srednjim školama i na fakultetima. I oni bi imali posla preko glave a obrazovni sistem bi bio bogatiji kao i društvo sa kompletnim ličnostima. Hahaha. Zbog lošeg poslovanja bazena na Otoci uvode obavezno plivanje za školarce pa me nebi začidilo ni ovo.
ispravka * AUTO-ŠKOLA COACH
Ja sam bila najveci antitalenat za voznju, kad sam dosla na prvi cas cak nisam znala za sta sluze papucice, ma nista tabula rasa. Ucila sam u auto-skoli COUCH,preporucujem je svima. Najljubazniji su najstrucniji i najbolji na svijetu. Polozila sam iz prvog puta, bez stele. Preporucijem svima tu skolu, pogotovo instruktora Harisa koji je toliko strpljiv i dobar da ja nemam rijeci. Dakle, kad sam ja uspjela poloziti iz prve, svi ce. Hvala Mensuru, Velidi, Velidu, Harisu... Najbolji ste!
o da i samo da napomenem posto nema u tekstu, necete poloziti prvi put, pa makar vozili bez najmanje greske. pozdrav!