Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA + HDZ? faktor rata, nikada ne moze biti faktor mira i napretka! zivi bili pa vidjeli!
Sv to smo sami htjeli, dakle nema kukanja nego uživajmo u vlastitoj gluposti
ma neee. Covic i Bakir? Pa oni su bas miroljubivi, mislim da su jos pred izbore iscrtali sve mogucnosti kako podjeliti i ovo malo Bosne sto je ostalo.
Tesko nama sa SDA,vracamo se unazad ,vracamo se u doba gladi i neimastine.
vracamo se sa ovom postavom politicara u 92-u,izgleda da nama normalnima preostaje samo bjezati iz nase drzave
Mislio sam da ce narod napokon shvatiti da skupa cemo uspjeti,ali izgleda da i dalje se gleda ko je ko i kako se zove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čitam komentare SDP-ovih simpatizera koji se vide iz aviona da su "crveni".Narod koliko god bio zaveden vi ste mu dali jedan od razloga da glasa za nacionalističke stranke. Imate staljinistički princip vladanja u stranci, samo su vam bitni resursi ove zemlje i izašao je čovjek koji treba biti sinonim zdrave ljevice. Nije vam kriv narod i ta priča o ratu..
Bakire ko je iskoristio moj glasački listic posto sam ja vec neko vrijeme van BiH?????? Niko drugi samo ti, aaaaa ti volis vlast, novac itd pa ti odradis puno glasova sa strane.....
E sad se priprmite na Čovićeve nebuloze o Trečem entitetu i Baketove posjete samo islamskim zemljama koje doniraju novac za pomoč BiH tj. punjenje vlastitih djepova i novčanika a narod nek gladuje.......slijedi nam povratak u prošlost...........
obecali su 100 000 radnih mjesta i to licno bakir bas me briga hocu posao
A jesmo ih svojim izborom popazili, znači 30 SDA-ovih debila će nas maltertirati
Prva stvar Zakon o oduzimanju opljačkene imovine stavljaju van snage
Definitivno vidim da smo dotakli dno po tome sto se prva radujem uspjehu Radoncica, i sto mi se kao jedini logican potez cini da se ujedine Komsic i Radoncic. Realno jedine 2 stranke koje imaju veliku podrsku gradjana zeljnih promjena, boljeg zivota i ne-djeljenja zemlje.
'92 ulazi na velika vrata! Tražili smo gledajno!
...baki+čovo+radon ili baki+radon+komšo...varijanta baki+komšo+čovo mi plaho nevjerovatna...
Karastrofa, nit će biti države, a nit ikakvih pomaka, sem u nazad naravno! Lijepi pasoš kad ga Bog dade
nabijem i vas i cijeli parlament vise