Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada visoki predstavnik donese odluku o integritetu izbortnog procesa tada ćemo dobiti stvarnu sliku koliko ima stvarni glasača.Prag neće proci iznad 33 posto i to će biti izlaznost.druga stvar što će također biti da domovi naroda neće ni blizu biti popunjeni kao što su do sad a da ne govorim na općinskim nivoima tu će tek biri šou.Dakle ogolit će se politička stvarnost
PRVO kakav VP, to je institucija kolonijalne uprave europskih imperija koju su sprovodile nad domorocima i Indijancima po Africi i Aziji do 19. stoljeca! Jesmo li mi ludi što se spuštamo na taj nivo. DRUGO, kakav integritet glasanja, svaki glas u Bosni je kupljen plastenikom, kubikom drva, prijetnjom, metrom asfalta, zapošljavanjem u državnoj firmi, cvajom u seoskom bifeu, raja je naučila da je demokratija = kupovina glasa.
Tako se moglo davno. koji k čekati političare. Donesite nam sve eu zakone, svakako se nizasta ne pitamo
Glup je svako ko misli da će elektronsko glasanje biti fer. Bitan je softver čiji će biti, američki garant i samo će lagano kroz softver sebi podobne štimati. Jeftinije im je to nego da svaki izborni ciklus po ambasadama kupuju i sastavljaju trojke i jedanaestorke. Velika laž i prevara. Kad god stranci nešto forsiraju, to za BiH nije dobro sigurno
Ne dipr matere ti.
Ko prvo ne znas sta pricas, ovo nece bit elektronsko glasanje, vec ce se listici skenirati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ovo nacisticko smece sa ustašaaaama i cetniiicima protjerat i vratit Republiku Bosnu i Herzegovinu što vecina naroda U našoj Drzavu zeli !
@sarajilhacetnikuuu nije Bosna i Herzegovina na cetvrtinu podjelena iz prirodni dogoacaja vec na osmanlije vi genocida stvoreno genocitet što ni srmdijanesmije priznat Samstag stalno . Kada budetevimali genocidne pasoše odna tu laz prosipaj pickaaa TI Mater smrdljiva . Ja i nisam Bošnjak majkuuu TI geben smrdljivu
Treba uvesti elektronsko glasanje. Ambasadori neće morati hodati po bosanskim selendrama i dijeliti milione kojekakvim kriminalcima. U buduće mogu sve obaviti iz Home Office.
naravno da ce nametnuti, pogodova ce hdz u federaciji. nece bosnjaci ni trebati izlaziti jer ce im hdz birat s kim ce u vlast. a u rs su vec druga pravila odvano iako domovi i klubovi imaju iste nazive samo nemaju isti zakonski okvir, samo gdje su bosnjaci jos ce se vise blokirat, a ostali narodima ce se dati veca autoinomija. a da, prija toga nametanja ce se progurat prica o nekoj velikoj aferi unutar sda.
Sreća pa smo suverena država.
SDA izgleda jedina ozbiljna stranka a HDZ se nada izboru hrvatskog clana Predsjednistva kroz klub Hrvata,a trojka ne bi da kvari a ne bi ni da tako mijenja Zakon ,pa bi da VP to nametne,pa da nastave glumiti građansku opciju
Apsolutno je jasno da štetočine i neprijatelje Bosne treba unistiti zakonskim putem. Ako Šmit donese zakon on je po Dejtonu zakon ili nije? Objasnite to narodu detqljno!
Kome Šmidhat može nametnuti bilo šta,jadni su svi oni kojima se bilo sta namece od stranaca.
Ko ih j......., kad se ne mogu sami dogovoriti nek svabo namece. Pa ce se isti buniti. Da je politicare BIH cekati ni moje unuce nebi docekalo neke zakone.
Dakleee , potpuno je jasno ko opstruira..! Ali , nažalost , međ.zajednica protiv ovih nije nikada , niti će , poduzeti represivne mjere da ih se ukloni sa političke scene i da ova država prodiše(u političkom smislu) , ..Agonija se nastavlja uz jalove prijetnje , na koje osovina Milojko-Draganće može samo dobro dreknut 🤣
Ovaj Fašista nije prstom pomako u korist Bosne i treba ga vratit u PM odakle je i došao. Kakve vjerske sekte daj nametni građansku republiku , šta nas vračaš u plemenske saveze.
Svako ko je za strano namjesništvo u BiH je budala.
Gdje još postoji to tzv legitimno predstavljanje?? Ko je to smislio ??
Jedini spas ovoj državi je evropa i nametanje svih potrebnih zakona te njihovo usklađivanje sa zakonodavstvom evropske unije.
Nameći šmite i ne vadi. Znamo da bez nadzora stranaca bi BiH ušla u novi rat roku par dana. Političari korupirani, narod utonuo u ekstremni nacionalizam. Takvima se samo može upravljati kao ovcama i ništa ih ne pitati.