Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite sud da radi svoj posao. Vojnici su jedno, civili drugo. Ako tuzilac dokaze krivicu neka budu i osudeni! Ako ne onda ce biti oslobodeni!
Nisu krivi
Ovu optužnicu kao da je sačinio Smradovan Karadžić a ne sud Bosne i Hercegovine. Legitimni pripadnici državne armije i policije u oružanom sukobu sa nelegalnim paravojnim odmetničkim agresorskim jedinicama republike mrske, "učestvuju u udruženom zločinačkom poduhvatu"?????????? A šta je sa onima koji su po naređenju druge države okupirali teritoriju Bosne i Hercegovine i nekažnjeno oružjem iz druge države ubijali njeno stanovništvo? Kako to zovu?
Al se covjek nalupeta budalastina. To je isto ko da se kaze legitimna vojska Republike Srpske je potamanila paravojne formacije i teroriste. Tako ne rise.
Legitimni pripadnici državne jugoslovenske armije i policije u oružanom sukobu sa nelegalnim paravojnim odmetničkim agresorskim jedinicama ustasko islamskih separatista, "učestvuju u udruženom zločinačkom poduhvatu"??????????
"zločina protiv zarobljenika, organizovanja grupe ljudi i podstrekavanja na činjenje krivičnih djela genocida, zločina protiv čovječnosti i ratnog zločina te krivičnog djela apovrede zakona i običaja ratovanja." Znaci u junu 92'e su bosnje pravili genocid tamo gdje su bili u mogucnosti.
stari su to genocidasi
kuku..11 komata optuzenih, ako se ovako nastavi nijedan bosnjo nece biti na slobodi
Svima po 20 Godina
cilj je RELATIVIZACIJA ZLOCINA I GENOCIDA koji je naredjen iz srbije i SANU i protiv toga se treba boriti svim demokratskim sredstvima .... ako je neko i pocinio nesto - treba odgovarati ...
Sad su borci a oni drugi su okupatori
zlocinac nema ime,naciju,vjeru individualan je i ubijanje civila je zlocin. nema tu opravdanja i svako opravdanje je direktna podrska onim koji su ubijali civile.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)