Štrajk najavljen za 30. i 31. januar
0
Kadić: Sud će donijeti odluku o zakonitosti štrajka u GRAS-u
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo ,radnici grasa moraju znati da su dobili direktora koji kada se za granu drveta uhvati ona se osuši . kao drugo nek malo pogledaju njegovu kvalitetu ,poslovnog čovjeka kroz njegov CV. Naj bolju ocjenu može vam dati vlasnik HAJAT tv. kad čovjek naziva svoje radnike nepismenjakovićima onda mora da zna da su isti protiv njeg toliko o pismenosti. Ja kao kolega iz ijedne prevoznićke firme nesmijem reći koje dajem punu podršku jer moje kolege su šutile pa su dobili platu od 500-700 km ljudi traže svoja prava zašto vlada ne ispuni što im je obečala . NEZABORAVITE NAJVEČI DUG GRAS PRAVI ZA VRIJEME MINISTRA LLULLIĆA .
e moj ante iz kreseva je.b.em li ti dijete
Hocemo zid ili granicu izmedju Kreševa i Hadzica. ZASTITIMO KATOLICKI NAROD U BOSNI ! SPASITE NAS OD ISLAMSKOG RADIKALIZMA!
Nema smisla vise, posljednje 3-4 godine su me \"maltretirali\" bezbroj puta u vidu izostanka voznji u liniji, prvljavim vozilima, ljeti prasina u autobusu hoce covjek da se ugusi, zimi blato. Oko prozora parsine , skorila se otkada stoji na nekim mjestima, iznad vrata stavljena metalna plocica na onaj prekidac, u slucaju nuzde ne moze se ni okrenuti da se vrata otvore ( nije moj problem sto su to morali da odrade tako)....drske pokidane, isarani autobius ,i sto tako i tramvaji, pustaju vodu kada kisa pada, ljeti upale grijanje kako se ne bih pregrijali motori pa u tramvaju +70°C. Sipke zahrđale, ne ofrabene, na pola prozora nema drse za otvaranje, rupa stoji i tako bi mogao do sutra nabrajatii.... e sve ovo zelim da srede , jer ako kupim , ili platim karatu 1,80 za 10 min vozdnje onda hocu da se vozim kao BEG a ne kao krompir da se guram nonstop i da skoro nikad ne mogu sjesti u bilo kojem prevozu.........
ni jedno vozilo nece aBd da izadje.... otpustili su preko stotinu radnika, vozaca, samo da bi svoje fotelje sacuvali. daBogda propali skroz!!!
Katoličke opatice iz Sarajeva u \"strahu\": Sve više ekstremista iz Saudijske Arabije otvara firme u BiH Prema riječima Ivanke Mihaljević, nadstojnice franjevačkog samostana Školskih sestara Krista Kralja, opatice su sve češće izložene verbalnim uvredama u javnosti i zbog straha od zlostavljanja samostan napuštaju samo u paru, ako je to uopće moguće. više na www.poskok.info Znali samo od davnih dana da Sarajevo nije nas glavni grad !
A SKOLAA??
Stop Majorizaciji Hrvatskog Puka od Strane Velikobošnjaka Iz Sarajeva! Matea Gabrić, Široki Brijeg - Mostar.
vratite titinu miliciju