Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"prošli su rigoroznu selekciju i postigli zavidne rezultate." Kako vas nije sramota ovakve nebuloze pisati, svi mi znamo kakva selekcija je u pitanju.
Rigorozna selekcija????? Valjda mislite na rigorozne stele ????
A i ti si pismen upm,vidi ti se iz priloženog.Nego,moj prijedlog je da se hvatate noge iz ove "države",jer bolje biti neće(garantujem).
vIDIM DA SE JEDAN ŽALI OD ŠTELA KAKO MI SAMO KUKAMO JER NISMO PROŠLI,PA VIDI VAS NA ŠTA LIČITI RETARDIRANI LEVATI VI STE KOBAJAGI NAJBOLJI SAD I GDE GOD SA SVIM PRIMLJENIM IZ 4 GENERACIJE ČU JEDAN NA JEDAN I FIZIČKOJ SPREMI I U ENGLESKOM ,INFORMATICI,OPŠTEM ZNANJU.PA BOLAN KAKO SAM NAVEO MOMKA VRATILI PRED STOTINU LJUDI A VIDI GA PRIMLJEN AKO TREBA I U OČI ČU MU REČI.MOMAK NA INFORMATICI NEZNA FOLDER KREIRATI A PRIMLJEN,MOMAK IZ SANĐAKA NEZNA GDJE JE SEBILJ A PRIMLJEN KOBAJAGI U POLICIJI.IZ FIZIČKOG KRADU SEKUNDE,IZ ENGLESKOG NA USMENOM SVE DOBRO KOMUNICIRAŠ A ONA VAMO DA TI 3 KRIJUČI,SLJEDEČE PO HODNICIMA SE LJUBE I ŠUŠ MUŠ SA POJEDINIM KANDIDATIMA SVE SE TO VIDILO NA HODNICIMA SIPE I NEMOJ DA BLEBEČEŠ TO ČE POTVRDITI 1000 LJUDI.
Jedan od ovih ,kojeg sam prepoznao je na samom startu vračen (morfološkom testu) znače on koji je a vidi ga sada prvi sa lijeva nevjerovatno šta se radi u takoj "ozbiljnoj"policijskoj instituciji.čak je mislim dobio i donedavno državljanstvo,jadni mi Bosanci i Hrcegovci .kako ovim štelama stati u kraja.A da nekažem koliko ima u istoj nesposobnih da rade i trafici a kamoli u sipi čast malim izuzetcima.
ratni profiter,bandit zakliće nam one koji bi trebali da ga hapse,veselo,veselo
Prilikom osnivanja SIPA-e, da bi se neko zaposlio na mjesto ml. inspektora morao je da ima namanje 5 godina radnog iskustva u MUP-ovima, da postigne odlične rezultate, da budu najbolje ocjenjen da bi uopste stekao pravo da aplicira za posao u SIPA-i, i od takvih su se birali najbolji, a ovo sad - od ove djece ne ocekujem nista, jer oni su kao amidzici, daidzici, kumovi i stranacki prijatelji i dovedeni tu da ne rade nista
ŠTELE, ti meni ja tebi
kome se vi zaklinjete,gori ste od klosara po ulici...
Ma ja sam bio na konkursu i nijednu od ovih osoba ne poznajem facom,što znači da nisu bili u opšte na rigoroznim testiranjima a i vidi im se na facama ko su jadna nam je majka ako če nas oni štititi,uredu štela ali daj bar nešto regularnog prolaza da se održi kakav takav kvalitet policije treba to i samoj policiji. A štela je 100% samo su mi face skroz čudne gdje ih nađu majko moja.Oni nisu u opšte bili na testiranju.
Zaklinjemo se da nema vise sexa po kancelariji !
sve go sandzos
Položili su oni zakletvu. da će štititi lopove na vlasti, a ne običan narod.
Nesto kao kad macak bira cuku koji ce ga ganjati :D Sigurno nece pit bulla.
Ovo sebi Radoncic priprema teren i dobro je uradio i na vrijeme,kada je osnovao stranku i odlucio se za politiku odmah su insajderi politickog zivota u bih znali s kojim ciljem on to sve radi.Ono sto u srbiji radi Aleksandar Vučić koji je uhapsio Radoncicevog dugogodisnjeg poslovnog partnera je Fahro pravovremeno prokužio tako da se sada toliko osigurao da ce biti vrlo tesko.Ali sve se moze tako i to a kada se to desi onda ce to biti jedan od vecih poslijeratnih politickih skandala.Nadam se da se SIPA neda kupiti.
A sad jedno realno pitanje iz Fahrine struke. Je li dosta €5000 za to radno mjesto? Pa da se vratim iz dijaspore. Bosnia - unexplained anomaly
Vidi što ima treba? Napucale se ko one, miniće udarile.