Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što ona kad joj dosadi muž ne bi tražila spas u provociranju nasilja ?. Ono ako on napusti kuću, dijete i ista ostaju meni CIJELA (inače po zakonu pola) a ako ne mogne izdržati moje teror onda će Klix dobiti dojavu da javno sere bez ikakvih činjenica, a da ne navede da je riječ o plaćenom oglasu MEdice i ostalih ženskih mafijaških organizacija !!
prvo sigurna kuca.............onda samostalnost...........posao..........
@patos nemas pojma u kojem su stanju zene/muskarci nakon takvog istustva............treba im prvo mirna luka.....savjet......pa dalje
@zoe najgore mi je bilo na ispitima da traze definiciju.......umjesto zdrav razum
PRIKAŽI ODGOVORE (8)