Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel' dijelit' opet kakve donacije, da stanem u red? :)
Ukidanje genocidne tvorevine je zapocelo...
Britanci ce novu rezluciju uputiti u UN kad se osude Mladic i Karadzic za GENOCID i kad SAD jos vise stegnu rusiju sankcijama sve dok se ne usvoji rezolucija...
"U RS-u neće biti sretni, ali oni su jedan geto gdje mogu provoditi svoja zlodjela samo u svom okruženju. Kada odu u evropske zemlje neće moći reći da nije bio genocid." O tome treba da razmišljaju naši političari.
"Pa da li shvatas da ti BiH delis sa hrvatima i srbima"!? Ja je "delim" sa Hrvatima i Bošnjacima. Sušaj ti, fino kažem: O tome treba da razmišljaju naši političari. Pri tome "naši političari" mislim na naše političare Srbe. I ne kači mi se više na komentar, jer pun predrasuda.
Genocidaši na respiratorima..