Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO... Svaka cast.. Pomogao bi i ja ali moram kuci sa majstorima zidam sprat... Vidi se da ima svijetlih primjera i u danasnje vrijeme...
Respect za ovo. Mog'o je i Memo koju lopatu bacit'.
Stid i sram da ih bude a onoliki korov oko jordanske dzamije na grbavici koja je sagradjena u dvoristu razrusenog obdanista niko ni da se osvrne. SRAMOTA . opet nas mlade mlade muslimane diskriminiraju. uzbbilah.
HA HA ovde izgleda niko ne zna sto je sarkazam
svaka cast, veliko postovanj prema ucesnicama i ucesnicima akcije
Danas vrijedne ruke naše omladine vraćaju sjaj i ljepotu spomen parka "Vraca" koji dominira gradom a simbol je pobjede nad fašizmom i domaćim izdajnicima. Na ovo mjesto ne dolaze ustaše, bošnje i četnici. Na velike praznike ovdje polažu vijence Srbi, Hrvati, Bosanci, Jevreji, Muslimani i dr. u znak sjećanja na nevine građane koji su stradali prilikom oslobo oslobađanja Sarajeva 1945.
@Dr.Baltazar da li je m(M) u pitanju u riječi musliman ?
@Dr.Baltazar možda je u pitanju mali bošnjo ?
komunalna policija, strozije kazne, bla, bla, bla......
slika 12 - spale mu tole
lijepo i bacam kritik na samoga sebe pa i na ostale koji nisu.