Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhmmm.. nakon svega ovog cheskam se po glavi i pitam se - da li primaju marsovce, nas male zelene sa cetiri prsta. Kako bi bilo da se ofarbam malo u dugine boje, mozda bi pomoglo. Ali kako stvari stoje, izgleda da nemam sansi za posao, ovo nema ni u svemiru ... Blago nama sa ovakvom vlasti, a i pamet zdrrrraaavooooo.... Pozdrav svim Gradjanima BiH :) ti-ru-li-ru
Nije valjda da se i pri zapošljavanju treba misliti o nacionalnom paritetu nauštrb stručnosti? Ako bi se tako rješavali konkursi ,onda skoro niko ne bi ni radio ,čekajući da se pojavi dovoljan broj ovi ili onih! Kad ćemo konačno početi tražiti stručne?!
Ovo nije istina i dotična gospodja lupa! Ona govori u ime kojih hrvata???? U moje sigurno ne!!!
Ja na ovo nema komentara! Svi se uhljebili pa sisate...