Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo...u BH Telekomu u odjelu marketinga radi osiba koja je zavrsila Pedagosku akademiju u Mostaru, smijer Predskolski odgoj ( drugim rijecima skolovana da bude teta u vrticu )... uglavnom radi u marketing odjelu...moguce da ih ipak samo cuva :-)
Još ako ima diplomu iz Travnika ili Foče onda je pravi menadžer. A najbolji primjer kretena koji je za državnu službu idealan je jedan lik u mojoj bivšoj firmi koji je u 56 godini postao magistar ekonomije- na prestižnom univerzitetu Sokolac. I prva stvar koju je uradio nakon 14 dana studiranja(15 dan je dobio diplomu) je cirkularni mail svima u potpisu ecc.
Pa dobro, koliko god čudno djelivali, pretpostavka je da ce se reklamirati u arapskim zemljama, te stoga traze poznavanje historije i jezika tih naroda. Sam hotel se zove EMIRAN. O arapskim turistima bi se dali govoriti, ali ne moze se reci da je konkurs fail.
Ovo šijetine išću
Ocito rezervisano za nekog "svestranog" istoricara!
Ja ne vidim ništa sporno.... I treba profesor historije u turizmu i ugostiteljstvu da ljudima zna fino objasnit našu bogatu historiju...Siguran sam da taj hotel ima vec zaposlenog menadjera...nema potrebe za marketing menadjerom koji ce radit puno radno vrijeme pa zato i traže diplomu historicara zbog preraspodjele poslova... Ne znam dali sam fino objasnio ali bice dosta onih sto me razumiju.. Pozdrav...
Nastiman konkurs za Saudina Sivru!
I kad neko kaze drzava..
PA I OVAJ STO JE OBJAVIO OGLAS JE KUPIO DIPLOMU, VIDI SE DA POJMA NEMA SA ZIVOTOM.
Treba prvo precesljati federalni parlament i vladu, kantone i opstine pa vidjeti kakvi sve profili i diplome sjede na kojim funkcijama
a poznato da su svi natjecaji - k9nkursi, vec rijesena stvar...mazanje ociju za javnost i nada na kapaljku ljudima koji se prijave i ocekuju da ih pogodi luda sreca
Drzavni poslovi nisu poslovi.. to su samo pozicije na kojima primas pare onako
Sad si se jos vise uzbudila..jelde? Sad bi jos radije upala u "drzavu" ? :D
zaboravili su napisati ime budućeg zaposlenika
Poznata priča.
hahaha joj štela je čudo.
Smetao irancima u BiH, konkretno Bakiru, pa se našao pod udarom kantonalnog tužilaštva koje je inače toliko prilježno da je 145 000 krivičnih prijava bacilo u kantu za smeće. U ovom se kantonu kriminal itekako isplati, pa krenuo i Emir ŠArić. Samo nije znao da je omeo nečije planove, a to se naravno ne prašta ! Čuj on će se ubacivati u hotelske kapacitete, a NAROD ZNA, čije je to.