Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebam jednu mladu bosanku za erotske susrete
@@tambura slazem se s tvojim komentarom...!!! @Agonija , takodje jako dobar komentar...!!!
Problem: Sve dok političari troše vrijeme (i naš ogroman novac) na dokazivanje NISMO MI KRIVI NEGO VI ništa od napretka. Rješenje: Svjetske institucije moraju OBJELODANITI ISTINU I OTVORENO I JAVNO REĆI KAKO JE TO BILO, ZAŠTO JE TO BILO, KO JE KRIV .... Zaključak: Jeda istina, jedna istorija i podvučena linija. Svijet na žalost vodi politiku sa 2 lica, politiku nezamjeranja i izjednačava žrtvu i agresora. Političari LOVE U MUTNOM i drže napetu situaciju, natežu konopac tamo-vamo a narod se zbog bijede sve češće odlučuje na ubistva i samoubistva.
Svaka cast Jelko Kacin...!!! Veliki Covjek i prijatelj Bosni Hercegovini...!!!
Kakve su ovo kretenske fotografije? Neko je tek dobio fotoaparat? ...ili tek otkrio blic?
-Kacin ...ne tako trebaju novi visoki prestavnici koji ce da tolerisu -sa ovim (Inckom) je lahko .Das mu pjesak Evropa kaze tvoje je da -zabijaz glavu u pjesak (EU) ce svaku zamisao da odradi u BiH. Zato su Ameri ovakvu BiH stvorili u Daytonu.
A Dodika u Proslost.