Članovi Fondacije išli u Beograd
0
Jurišić se osjeća dobro i sanja Tuzlu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo javljaju na BBC da je Srebrenica najatraktivnije turisticko mjesto u cijeloj Bee Haa pa i u evropi , toliko je atraktivna da je samo u jednom danu 11.7.1995 Srebrenicu posjetilo preko 15 000 Srba ljubitelja covjekove okoline
@Sanja Balego jedna,da bili balegol.Ilija će se vratit u Tuzlu,i dočekat ćemo ga,ko sve prave ljude,a ti dijeli ljude na one naoposlen,i one koji nisu prdili u vašu faš..ističku tikvu,ŠIBE!!!!!!
Samo sanjaj, Ilija. Tako završavaju izdajice vlastitog naroda. Vremena ima, samo sanjaj...
VRATITE NAM BRATA ILIJU.,
Cim se ti dijelis na \"plemena\", nisi ti Dobrinjac, jer na Dobrinji su i prije rata, te definitivno tokom rata zivjeli ljudi koji se nisu dijelili na \"plemena\". Da nisi mozda iz one Dobrinje blizu Tuzle?
Bilo bi lijepo sada kada bi se postojeci sloj Bosnjackog politickog ešalona zalozio i za ovog gospodina. Kad se mogao Ganic, moze se i Jurisic. Zelim brz povratak Jurisicu :D
Vi nama Jurisica, mi vama vaseg drzavljanina Ganica.
A šta ako ga puste na žalbenom ročištu što je veoma izvjesno,jer je Ganić već dao dokumenat iz Srbije u kojem se kaže da dogovor o slobodnom povlačenju jna NE POSTOJI a Jurišić je upravo osuđen na osnovu tog nepostojećeg dokumenta. sanjar,Gospodin Jurišić dolazi kući sBožijom pomoći a račun za izginulu djecu ispostavi miloševiću i njegovim generalimai oficirima.
sanja ti kevu oce da je srpci cim izadje
Sanja li pobijenu djecu iz tuzlanske kolone?