Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li ovi \"intelektualci\" malo vise o ekonomiji pricati, malo vise o odnosu banaka prema gradjanima itd... Ne mogu, jer ocito nemaju dovoljno znanja.
U pravu je covjek i ja sam na Alipasinom vidio duh Slobe Milosevica, kako plasi djecu i starice. Samo vice:BUUUUUUUU
\"...prije dešavanja devedesetih godina živjelo oko 220.000 katoličkih vjernika\" Bravo Jurisicu, samo na kazi koliko dugo ces se ti jos voditi kao Hrvat, i kada ces se poceti voditi pod Bosanac-katolik.... sve mi se cini da si se uputio u tom pravcu... novac je \"mnogo jaka\" droga....
cakijama HAHAHAHAHAHA a jooooj hahahahahaha pa bas si jos jedan vise opravdo sve one silne viceve o pameti muje i hase HAHAHAHAHAHA 1 sila u svetu HAHAHAHA MA JOK 1 sila u svetu MA KAKVI 1 sila u svemiru HJA BA HA HU! Goloruki hahaha dosli mujo i haso kod doktora dobili pruh pita njiha doktor sta bi? Pa dobili naređenje da dignemo tenk u vazduh. Doktor; I sta bi? Pa otisli do tenka i ho ruk...
I šta je bilo kad si se probbudio sine? Koji si ti razred? Jel počelo drugo polugodiste za osnovnu skolu u Kalinoviku? A de mi reci i ovo je ti babo prico da su se Bošnjaci odbranili čakijama i sikiricama i kuhinjskim nozevima dok ste vi bili treca sila u svijetu po vojnoj snazi i niste te Bošnjake s čakijama uspjeli pobijedit? Jel ti reko da ga ja stid zbog toga sto je Srbin uopste?Pitaj ga i to nek ti isprica.Taj dio ti je izostavio ocigledno.
A sto ove bal.ije vole da se duvaju pa nema na jeziku jacih na svetu od njih a u realnosti ceo svet video samo heeeeljp đeeenosaaassjd i to da su 3 put malobrojniji Srbi kontrolisali 72% do intervencije NATA! http://www.youtube.com/watch?v=la7e6PpdfN8 vide munđosa ko bajagi rabrih al.ahovih ra.tnika kako ih hrvati pohvatase! http://www.youtube.com/watch?v=qxvRtrS6AyY&feature=related vidi 5 kupusa da nije Stigo HV i NATO ne bi nista ostalo od njih ...a danas slusamo price i pricice za malu decu o neviđenoj rabrosti hahahaha
Bolji ovaj Jurišić i od Tihića i od Izetbegovica i od Silajdzica i od cerića zajedno A ll a h a m i !!!!!!!
Onaj kome je ovaj fasista iz fasisticke stranke koja zagovara Hrvatsku Do Drine partner u koliciji pokazuje da ambicija dominacije jednih Nad drugima nije nikad prestala. Poco je sa vezivanjem zastava , nastavilo sa ratom i jos nije dosta. Treba zabraniti sve ove Fasiste s jedne i druge i trece strane i probati Raditi kao sav normalan svjet.
Bosanceros... Cuti,cuti eto onog Mujage opet.Do suza sam se smejao kako te je onaj bosnjo levatio.Pozdrav iz nase Sumadije.Ako bude kriza nacu kakav plac za kucu i za tebe.Nas si precanin.
Gospodin Jurisic je trenutacno jedan od najvecih i najpametnijih Bosansko-Hercegovackih politicara. Svaka mu je namjestu. Njegova ideja da se pored Posavine i Podrinje proglasi distriktom je kljuc mira i prosperiteta Bosne i Hercegovine. Samo ako Podrinie i Posavina postanu distrikti tek onda ce Bosnjaci razmisljati da prihvate i multietnicki entitet RS. Bosnjaci nikada nece i nemogu prihvatiti da su od Podrinja dobili samo Gorazde. Ili distrikt ili pravedna podjela Podrinja.
samo naprijed,mozda ostanes i bez 24% onda i zavrsis u turskoj kao izbjeglica,sta fali,ionako volite himber hehehehe
@ Bosanceros, U pravu si 100 posto.naravno tu nakazu od rs jedino moze na zalost slijedeci rat ispraviti,
Fašisti I genocidasi dole
velika srbija je vec odavno na pola bosne,hvala ti alija,nisi se ti slucajno upisivao kao srbin heheheheheh
Treba ukinuti seljake !!!! SIKTER
Treba ukinuti entitete I napraviti kantone to je najbolje rješenje .
Šta brlja ova glupa u.s.t.a.š.a