Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca ili ne sreca, da se naslo pametnih i mudrih glava da to prije rata pretoce u film. Bez obzira na okolnosti, film ima veliku umjetnicku tezinu.
Mozda je tebi celo deo glave, no nama je dio. M\'rs preko Drine pa se bavi anatomijom
selja.čino nepism.ena pogledaj prvo film pa pričaj deb.ilu dakle badema je imala dijete (iz prvog braka) kad je kuduz ubio bademu ostao je da živi sa njenom kćerkom koji su ti rac.ku kre.te.nčin.o
TAJ LIK JE ZIVEO SA SVOJOM PASTORKOM,ALOOOOOO MUSLIMAJMUNI! TO JE ZA NAS EVROPLJANE ,HRISCANE INCEST! JAK VAM JUNAK,SVE GO IZDAJNIK,KONVERTIT,KVISLING I EVO SLAG NA TORTU POSTAJE VAM I JUNAK I MANIJAK! SVAKA VAM CAST!
o kako si ti gl.up momak pa to je nevjerovatno.Pa covjek objasnjava da nije siguran gdje je pogodjena,krete.ncino,CINI MU SE (dakle nije siguran) da je u glavu,a za njega zna SIGURNO da je pogodjen u GLAVU,odnosno precizira da je u CELO,maml.aze glu.pi.Blamiras sebe(ne svoj narod),jer samo glu.pan kao ti moze blam pojedinca da pripise citavoj grupi ljudi.
HVO vas brani, Caritas vas hrani.....Sreca sto je postojao HoS, ali dohakaste i njemu prljavo kako samo znate pa pobiste ih. Pitace vas historija zasto......No evo nas opet, veci i jaci nego ikada.
J.e.b.e.m. ti sunce roknuli ih u glavu...potrosili dva metka....trebali su nesto nauciti od A.r.k.a.n.a hahaahahah
meni je zao Sanele sto je zavrsila sa metkom u glavi ipak to je bilo dite..ali nek im je laka zemlja
srećom pa je postojo HVO za ovakve psihopate i teroriste!
supermujo,odgovor na tvoj komentar-MALO
SLOBODNA BOSNA JEDINA PRAVA NOVINA HEBO VAS HAVAZ
ped.ofil i ubi.ca .. ali zato najveci bosnacjki heroj .. strasno ...
oo pohrvatine kakvo je vrime u zepcu i kiseljaku
zemlja Bosna i njene sudbine...
lik ubio zenu, bjezao od policije, pobjegao iz zatvora, pljackao hrvatske kuce, ko zna koliko je hrvatskih civila pobio kao \"izvidjac\", autenticni bosnjacki heroj
jos mi samo recite korisnicko ime i lozinku tako da mogu procitati ostatak. a kako je pobjegao iz foce? jeli bar zadavio par chetnichkih pseta tamo kad je bjezao?
još uvijek pamtim neke citate iz filma kao npr badema: \"šta si mi uradila s farmerica!?\" majka: \"šta su one sa tebe uradile\" hahha