Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram i stid neka vas bude! cekali ste zadnji dan da javite roditeljima da li su djeca primljena ili ne, a sutra su trebali svi skupa krenuti u vrtice. sta da radimo ovih 15 dana? ne znaju ljudi ni da li su djeca primljena ili ne, kako da se snadjemo za alternativni smjestaj ako ne znamo da li smo primljeni u drzavnom vrticu... .ebe se vama za sve ove probleme, bitno je da je neko povukao veze i ponistio regularni konkurs koji je bio u aprilu i spiskovi izbaceni sa djecom koja su upisana...
"objava rezultata konkursa" treba uvesti prijemni i ispit ...?!
izaberi sebi jedan od proslih odgovora
BOJKOT HRVATSKIM PROIZVODIMA, SAMO BOSANSKO, SAMO DOMAĆE
Najbolja stvar je što su i u ponovljenim rezultatima konkursa po opštinama i pod opštinom Novi Grad i pod opštinom Novo Sarajevo stavili "rezultate" prijema djece i liste čekanja u opštini Novo Sarajevo http://www.djecasarajeva.edu.ba/images/docs/OJ_NOVI_GRAD.pdf - lista OJ Novo Sarajevo http://www.djecasarajeva.edu.ba/images/docs/OJ_NOVO_SARAJEVO.pdf - opet lista Novo Sarajevo Dakle, rezultata na opštini Novi Grad nema, barem ne na web-u, molim CIK BiH da poništi izbor:-)
sve štela
Jedna vaspitacica na 30-35 djece! Kako se uopste moze posvetiti nekom djetetu????
tito dragi i djecu na konkurs !?!? gdje će vam duša ?
Pomozimo svojoj djeci, sebi i Bosni i Hercegovini KUPUJMO DOMAĆE…
od malih nogu naučiti djecu na marifetluke, lakše će im biti kasnije,idioti maloumni
DŽESI UČTELJICE
DZESI RAMBO JARANE MOJ KAKOSI
EVOME JARANIMOJI DOBROJE KAKOSTE VI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)