Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ensad Karic je jedan od najsposobnijih ljudi u ovoj drzavi, sto pokazuje i to kako ne prepustan nista slucaju, a konkretno mislim na to sto je JP Autoceste FBiH angažiralo IFC kao glavnog savjetnika za projekt Javno-privatno partnerstvo kao sredstvo za uvođenje učešća privatnog sektora za tri dionice. Ovo bi vecina nasih politacara zanemarila i ili donijela odluku ovog tipa na nekom sastanku, ne shvatajuci uopste sta je PPP. Svaka cast na dosadasnjem radu, samo tako nastavite mladi gospodine.
sve pohvale za ovo, odlično
Svaka cast rukovodecem timu autocesta i cijeloj kompaniji. Rade odlicno i za svaku pohvalu.
svaka cast ovom rukovodstvu Autocesta na celu sa Ensadom Karicem, kako je on dosao na ovu funkciju napredak je ocit u gradnji koridora 5c, uradjeno je vise za njegovog mandata nego od pocetka gradnje autoputa...sve pohvale samo tako treba nastaviti