Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa viiiiii u blokadi drzite djecu koja nemaju JMB!!!
...izađi malo ispred Parlamenta, ptičice...da vidiš kako "ne smijemo" držati u blokadi ;)
Bez brige, stižu traktori iz Stočnog Sarajeva po vas.
Ma podhitno sancionisati sve one koji se protive usvajanju ovog zakona!
Kako je JADAN ***ga tihic
neznam zašto i dolazite u Sarajevo
Kakve nebuloze gospodine dragi izlaze iz vaših usta!!?? Kakvo ubistvo i kakvo streljanje!?? Ovo su mirne demonstracije ljudii njihove djece koji su vas birali na ta mjesta, sram vas bilo!!!
zlo mu viri iz ociju...hrk puuu
Je*o mamu ovog jovicia jest ruzan ko emerik gudelj
ovako njima svima treba kad ih zatocimo onda ce nesta i da urade nije ga sramota pametovati :D
E jesi jadan, bas ce te netko upucati. Ma nisi ti vrijedan jednog metka. A to sto vi smradovi drzite osam godina drzavu u blokadi to je nevazno. A za promjenu Ustava tebe nece nitko ni pitati.
Hahaha... Gargamel u parlamentu.. Hahahaha
I tebe isto nabijem na ku*ac
MRS U SUMU MAMU TI !!!
Pa sto vi drzite djecu u blokadi majmune jedan!!!???
Samo nek' se oni zaje*avaju sa narodom,pa ćemo vidjeti ko ne smije šta :) Vi draga gospodo u foteljama MOLITE narod da vas pusti vani iz zgrade ;)
IMAMO MI PRAVO I RASTAVIT TE OD ZIVOTA, JESI CUO MAJMUNE RUZNI
Sve ce da dodje na svoje,samo dok se narod digne,zivote ako treba dati za svoju djecu,jer ovako nema buducnosti niti za nas niti za djecu. Ovo sto ovi "političari" rade jeste čisti fašizam!
Je ko ovaj