Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna ni on sam sta je izjavio,,nije on za politiku...
Jesili siguran da ces uspijeti pobijeci za srbiju?
Takozvanim Bosnjacima sa velikim slovom B tesko ako se Srbi i Hrvati ujedine od kojih zapravo i poticu jer svetsku istoriju barem ne mogu slagati.Tesko njima ako susedi zatvore granicu,nece imati niti hljeba niti toalet papira.Nisu jasni nikome, Hrvati se samo zele odvojiti isto kao i Srbi,muslimanima niko ne brani da zive sami :) islam boli sto sedam stoljeca kasni iza Isusa Krista ili ti Hrista.Josipovic je samo potvrdio ono sto nekoliko godina pokusava Milorad Dodik da odbrani prava svog naroda u vec podijeljenoj Bosni i Hercegovini.Hrvati i Srbi su kroz istoriju i Dayton priznati narodi,oni nisu nikakvi bosanci,sto im Bosnjaci sa velikim \"B\" pokusavaju naturiti kako bi im unistili nacionalnost.Oni postoje u Bosni i imaju pravo glasa,jer to je isto njihova zemlja,crkve i manastiri.Zeljko Komsic je njihov predsjednik,njega nije hrvatski narod birao nego muslimanska politika.Najvecu moc u svemu ovome ima crkva,a joj je cilj okupiti ponovo svoj hriscanski narod od zla neprijatelja!
Jozo vam je gospar pravi, on Evropu mnogo stuje, Bosnjacima porucuje: Ne budite teroristi, ne budite sovinisti, vec budite Evropljani, budte narod odabrani, kao Srbi i Hrvati, ak\' budete muslimani, Evropa vas ne prihvati !
a je li?a valje vam onaj pakšu Mesic???
Da vam ja nesto kazem, sa Josipovicem se potpuno slazem, da su Bosanski muslimani, mudzehidini dokazani, to sam jos u ratu kazala, pa zato zatvor odlezala. Vidite da sam u pravu bila, jer sam sa njima bitku bila. Carica Bilja
TADIC JE GORI OD MILOSEVICA...! DODIK JE GORI OD KARADZICA...! JOSIPOVIC JE GORI OD TUDMANA...!
Koji gloopan...htio malo da se profilira, da privuce paznju na svoju ionako beznacajnu licnost. Iserem ti se kroz svoj Bosnjacki shoopak u usta i na te cvikere komplekaske, jadu jedan.
Sta ti bjese dragi Joza, te nas tako nisko sroza, da nijesmo Evropljani, vec Poturci Otomani, teroristi dokazani, dragi Jozo-de ohani ! BOSNJACI
@SrbIN 06.04.2011. u 19:14 haha srbine, dobra ti ova: radnici fabrike Bosch :))))
kakve sve gluposti pišete! koliko izmišljate svoju povijest još će te i povjerovat u nju! pogotovo ovaj IbroBeg, pa taj nema pojma!
Boze moj muslimani uvijek u pravu ,a napravise gresku i sve nas debelo kosta 92 god. i opet drugi krivi oni ne ,
SMETA SMETA BRAVU MALEHNI SAMO SU TI VIDNI AKO SI SKONTAO
ZNACI NE SMETA VALTERU CRNA KOSULJA?..CUDNO?
Kao velikom prijatelju nase divne BiH ja bi njemu napravio spomenik i to u mostaru pored bruce lee a motiv bi bio kako mu bruce slozio majgeri i rekao na cistom bosansko sikter konju
A usakou noz ili kako ono vi kazete kama vase omiljeno orudje za sisenje cvijeca
Da su ovi crnokosuljasi to je poznato ali im je vidna nije sakrivena ispod sakoa