Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UNESCO-ov samit jedanaest zemalja Jugoistočne Evrope. i šta to uopšte znači??? mislim, čemu služi to bezvezno okupljanje?
nisu nadzocili Sumitu u Mostaru... kao citalac ovoga portala vrlo sam tuzan sto nisu dosli da uvelicaju UNESCO-vu sjedeljku \"trla baba lan da joj prodje dan\" Gdje je bio UNESCO dok su BARBARI zatiralli moju kulturno-vjersku bastinu a sada ko` biva brinu o obnavljanju, pfuj!!! Oni dobro znaju sto je ko i koliko unistio a sada pod plastom quazi pomirbe uce nas (mi zivjeli sa TITOM decenije, izgradili spomenike i obiljezja, nasli ili trazili zajednicki imenitelj kulturne spojivosti u ex. YU) te bjelosvjetske lopuze. Izetbegovic & Co izrazavaju nekakvu spremnost na suradnju ne bi li se o njima stogod pozitivno napisalo. Kad malo razmislim o \"Sumitu\" pa mozda su akteri SESIJE vrijeme devedesetih prespavali i evo sad ih UNESCO budi a oni jos u snu i pokusavaju se kakvom recenicom visokog intelekta oglasiti kako su budni i sad nastavljaju posao. Izetbegovicu, tko srusi MOST, Staro jezgro Mostara, Bogomolje sve tri konfesije, jami sto se dalo jamiti? TI mene predstavljas?
Srbija i Hrvatska drze Bosnu smrdljivu u kandzi, i samo da pisnete nesto, nema vas :) jel je jasno bre indijanci zavijeni aaa? :) najgori ste u regionu i najzaostaliji, ne pricaju se vicevi o muji i hasi za dz :)
Браво Филипе Вујановићу ! Читава Црна Гора је уз тебе и Мила Ђукановића :)
Srbija i Hrvatska su sebi umislili da su veliki igrači, i da raspolažu sa pravima i teritorijama, na prostoru cijele bivše Jugoslavije. Zato im se mora konstantno prstom u oko dokazivati i pokazivati ko su šta su, inače će se stvari iz prošlosti ponavljati. Neki žutokljunci poput Josipovića, vrlo lako će se zaigrati sa tuđim sudbinama, a o ovome čobanu iz Srbije da ne govorimo.
Imaju Predsjednici Hrvatske i Srbije preca posla od Sanstancenja raznih naprdjivaca o kulturi u Mostaru.Jest da su Srbi dali najvise kulturnom zivotu Mostara,ali je cinjenica i to da su Mostarski Srbi najveci stradalnici Mostara i njegove okoline.Realno mislim da Srbi ne trebaju vise nikada da budu nosioci kulturnog zivota Mostara,jer ako budu nosioci ili bar dio nosioca te kulture nastradace kao i u proslosti sto su nastradali. Naravoucenije za Srbe-Ne sadite tikve sa djavolimaMostara,jer vam ce se obiti o glavu.
10% Serva su moji rođaci. Turci Anadolski taslačili van svake razumne sumnje.
Šteta qrcu i Petru Dobrnjcu. Neka idu u Split na čmar-party.
Чисто да се зна да ми нисмо нормалан народ с обзиром какви су нам академици, уверите се сами: http://www.youtube.com/watch?v=hxppI8ArUf0
Je li ovo vehabija predstavlja Srbe?
J e b l a t i S r b i j a i s v a s t i k u i m a j k u. Nas Srbe iz Bosne je Srbija u.b.i.l.a barem deset puta vise nego Turci, b.a.l.i.j.e i u.s.t.a.s.e zajedno.
buahaha, summit of heads of state? a dva predsjednika dosla.. eto koliko drze do uneska. primijetili smo i kad su rusili stari most (uje) ili dubrovnik (chete)
Jel bio nazočan salonski faš.ista prdekan Lovrenović da malo prdi o \'regionalnim\' stećcima?
До Мостара све Србија стара, Од Мостара и нова и стара. http://www.youtube.com/watch?v=LUEYFjpVqXA
Otkud Fiedel Castro na samitu zemalja Jugoistocne Evrope ?