Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije ponižavajuće da jedan istinski intelektualac i državnik, treba razgovarati o državnim temama sa jednim običnim \"babinim sinom\" i profiterom, koji nažalost predstavlja ovu zemlju. Koliko Bakir razumije politiku, toliko i ja poznajem najnoviji NASA program. Možda je trebao povesti i Želju zvanog \"krme\" da malo oštrije zagovara državne interese... Mili jade, na što Bosna spade... I onda možemo li se kakvom dobru nadati?
Kakve Bakir ima veze, ako uopšte treba da ima, sa Rijekom i tamošnjom džamijom. To je stvar ljudi islamske vjeroispovijesti Hrvatskoj. A to što se tiče Bihaća, Željave i slično to nikada neće zaživjeti, a posebno \"kargo-aerodrom\" za šta nema ni finansijske, ni komercijalne ni.... jer 1-2 milijarde EUR-a, koloko bi to koštalo nigdje nema, pa je to samo prašina i magla.
Tanak je Bakir politicki,nasanka ga ovaj sto se izvinjava???????????Odvede ga u rijeku gdje su pristalice abdica-babe???Mozda babo i gradi ovu u rijeci a Bakir je mogo i po guzi dobit od abdicevaca.Da je bilo iskreno njega bi Josipovic odveo u Livno pa bi nesto uradili i obnovili onu sto su skutori srusili u Livnu????E moj Bakire pa ko fora u Bihac,i tmo je neki mracni interes ili tiha politicka prijetnja-kad babo-fikret izadze radice se zajedno agrokomerc i to????Podmuklo od Ive naivno od Bakira,nista novo na vidiku.
Al i ti znas da farbas dragi Josipovicu
Interesantno,u rijeci se gradi dzamija gdje su svi muslimani sljedbenici fikreta abdica babe-izdajnika.U skutoriji-Livnu naprimjer i jos ponegdje se dzamije ruse??????????????Uhhmmmm pogano politicki nema sta,sto ne odoste u Livno i ne napraviste onu srusenu???????
BOJKOT! hrvatskih firmi,proizvoda i mora! Na odmor u Tursku,tamo si respektovan tamo ti ispred odmaralista visi Bosanska zastava,tamo te usluze sa osmjehom na licu! POTPIS!!!!!! Bojotujmo one koji zele da sruse nasu drzavu! DIJASPORA STOP!NE ICI U HRVATSKU I OSTAVLJATI SILNE EURE! TURSKA;SPANIJA;TUNIS;EGI PAT;GRCKA;BUGARSKA;RUMUNIJA
Zasto NOVINARI ne pitate Josipovica sta li on misli kako bi dodik mali reagovao kad bi Izetbegovic nesto rekao na Srbiju i na Tadica???
Dzamije ce se graditi a vama nece biti drago
Biti ce toga jos!!! Ako Bog da
Moratr cu promijeniti taktiku kad su u pitanju moji komentari. sarajevo-x, moji komentari ce se ipak citati, svidjalo se to vama ili ne!!!
Ne treba ici na Jadran bice previse muslimana,kako rece Josipovic Turska,Tunis,Maroko,Spanija,Portugal,Grcka,Crna Gora,Slovenija,Bugarska,Rumunija i naravno ALBANIJA sa predivnim plazama gdje imas sta vidjeti a i bolje pojesti nego u hrvatskoj gdje jedes zamrznutu bajatu ribu za skupe pare Bojkot hrvatsih proizvoda,firmi i mora!
Albanija je predivna,nevjerovatne plaze i ljepota.ima se sta viditi a i klopa je bolja nego u hrvatskoj,tamo ti prodaju uvezenu zamrznutu radioaktivnu ribu,posto su polovili sve iz jadrana
bravo za obojicu, ovako se gradi povjerenje i dobrosusjedski odnosi
Bravo Izetbegovicu..........
EU je od Silajdzica pravila desnicarskog jastreba. Sada to isto Izetbegovic radi Komsicu. U svemu tome ima antibosanskog sistema.