Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ne valjaju ni hrvati???
IVO, IVO, IVO, IVO!!!
To su Josipoviću rekli da je to moderno pričati u BiH.Kakva je razlika dali si koza , ovca ili krava kada te ne hrane i kada si u toru.
Ravnopravnost naroda je dosta apstraktna kategorija koja se svodi na ravnopravnost političara u pljačkanju napaćenog naroda u BiH. Uvjet za ravnopravnost je ukidanje ratnih tvorevina i ustrojstvo BiH kao normalne države u kojoj će se svaki čovjek, bez obzira na nacionalnost, na svakom pedlju njene teritorije osjećati kao svoj na svome. Nije problem Josipović već Tadić koji otvoreno štiti ratne stečevine.
pitam se ali ili i logiku, sto je na konferenciji radio (trazio) ALIJIN BILMEZ. Svi protestiraju i pre,- naglasavaju nekakve ugrozenosti, uvjetno traze vise prava za svoje UGROZENE dok ON bilmez stoji uspravno i suti, suti, suti..... Njemu je dobro, on zivi i dobro se uhljebio u SA a sto je moralo 1,5 Mio Bosnjaka pred srpskom i hrvatskom puskom napustiti bezpovratno svoj imetak zaboli njega BILMEZA. Tko bira i daje svoj GLAS za takve BILMEZE meni je ne shvatljivo: -potpisase primirje sa S ranjom ´94 -potpisase Dayton -potpisase svasta nesto u medjuvremenu -prekjuce, slavodobitno izlazi onaj deran Sarajlic i prica o unosenju podataka u OSOBNU kartu -Suljo pristaje na sve sto DILDORAD ucjenjivacki postavi za cilj -ovaj BRSLO stoji uspravno (mogao se sakriti iza paravana) i slusa dok susjed i komsija prijeteci ZAHTIJEVAJU visa i velika prava za SVOJE dok oni Bosnu razvaljuju. Dragi moj Narode dok biras ovakve JADOVE ja vec razmisljam o Cedi Jovanovicu. ocekujem KOMENTARE.
Josipovicu 03.02.2012. u 23:51 Ti skutor ili vlaj islamske ispovjesti :D
SRAM TE BILO JOSIPOVIĆU PRELIVODO UPITAŠ LI SE DA SU BOŠNJACI NAJUGROŽENIJI NAROD I U U ENTITETU RS I U POJEDINIM DJELOVIMA GDJE ŠKUTORI VLADAJU..NAJUGROŽENIJI NAROD SU BOŠNJACI....
NE DAJE SE RAVNOPRAVNOST, VEC SE BORI ZA NJU!
Tako mi moj bog toje u prevodu na latinici Gdje je srbin tu je i Srbija,
O kakvoj ti ravnopravnosti pricas,na hrvatski se kaze susjed i svi katolici u BiH,kazu susjed a ti sada komsija,takomi moj bg nemam nista protiv turaka ali komsija je cista turska rijec. Tisi hrvat koi je juce usao u EU i tisi danas zaboravio da ste morali zakone uskladiti EU zakonima EU ako je drzava pravna,onda su i narodi ravnopravni. Svi vi dosada iz Hrvatske,Srbije puno se sekirate za BiH to ste cinili i prije rata. BiH je po prirodi,polozaju,istoriji naroda koi su se prilagodjavali tamo gdje mora,podjavsi od njihove liberalne crkve pa do bratstva i jedinstva,sada su primorani da uce Arabsli jezik,kao jedna mustra od naroda na raskrsnici naroda i narodnosti uz vase pomaganje ide ka prosjackom stapu,pase onda pitate kako covek naleti na ostro gvozdje,
nećete mi nama pametovat na naših 24 posto! (skriveni komentar)
Jel ovo Komsicoglu pisha?
Josipovicu jarane, ba, ne moraju ko ih hbe, ako hoce ne moraju i nece!
Kad ce se vise gledat ko je za sta sposoban a ne po nacionalnosti da se daju funkcije.
Zaustavite majorizaciju prije nego sto i ovo malo nasih sela oko Sarajeva isto ne pozelene!
nećete mi nama pametovat na naših 24 posto!
da ne zaboravim Najveca Bošnjacka balada je nastala u Imotskom kadiluku gradu sa 100% Bosnjackim stanovnistvom prije 200 godine Pitam se ja sad gdje su ti ljudi??????? (skriveni komentar)