Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
500000 hiljada maraka svakoj porodici!
Hrvati,nedolaze u obzir-vec samio Bosanci,Katolichke Vjeroispovijesti,nato dodiku obrati paznju,kako nebi morao ljudima poslije izdavati/Dvojna drzavljanstva!!!
Svakim danom BIH sve jaca i jaca, sve cjelovitija i cjelovitija
Sada ce njega Dodo odlikovati,hahahahhahahahahahahahahahha
Da Bogda da sljedeći susret bude u Republici Kninskoj krajini, pa neka uspostave i diplomatske odnose. P.S. Koja hovna jarane....
Na kome i cemu ce stankovic sad ispoljiti svoje frustracije? ili ini bakir i slicni vodze propagandno mrzackih vikendskih predstava za narod u areni?
Kad primitivci uzjasu na vlast ispada iz igre dostojanstvo i cast.......
recimo da bi vas naslov mogao biti i \"josipovic ce sa dodikom razgovarati o povratku srba u hrvatsku. Jel stize hrvatijanski predsjednik, molicu kepo, ili je hrvatski, shodno onom srbijanski pa onda bosnjakistastijanski i sl. Toliko o povratku.
Bez mira i suradnje izmedju Hrvata i Srba nema mira i napretka na bakanu. Respect Josipovic i Dodik !!!!