Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte malo spustite lopticu,pa neznam samo odakle ste vi sa ovim komentarima,al iz sarajeva sigurno niste.Prave sarajlije su uvijek bile gostoljubive i primale svakoga,a vi koji ste protiv dolaska predsjednika jedne države,izjasnite se barem koga bi to vojeli vidjeti u sarajevu,pa da se otvori prava rasprava.Možda ste vi iz krajeva gdje nikad niko nije ni dolazio ni prolazio,pa vam svak smeta,e onda je najbolje vratite se u te svoje krajeve i sami sa sobomživite.
gotovo je gotovo....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THE END !!!!! POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA
Sto ne ides u Banjaluku ,da i tebi netreba treci ,Ni Bosnjaci nemaju ENTITET.
Mogli su usput i Lagumdžiji dati nagradu \"SlobodaN\", kao priznanje za doprinos razvoju mržnje i širenja Miloševićevih načela.
Polako, step by step, sve ćemo u BiH vratiti svojim korjenima i onda uvesti jedan čovjek jedan glas. U Goraždu su već na pravom putu. :))) http://www.bljesak.info/content/view/68825/155/
Slažem se,u najmanju ruku prvo ukinite aparthejd u pola Hercegovine pa da onda krenemo dalje.
Jeli dobio dozvolu od LKEPTOMANA i TELETABISA.Samo se pitam, neče valjda opet da potpali vatru.
Nek ide dodiku sa dogovara sa njim. To je ljubav za veke stoljeća.
Nece se Bih raspasti ali ce se uvesti u federaciji glasanje po principu;jedan covjek,jedan glas,jer se to tako radi u svim zemljama svijeta koje imaju parlamentarnu demokratiju i takvo je glasanje najvece dostignuce demokratije.Mi necemo vise biti u nicijem toru niti pristajemo na torove u Bosni i hercegovini.
VSDVBBDFB
Moze biti jedan covjek - jedan glas ali onda ce se raspasti ovakva BiH. Ta ne mislite da bi Hrvati i Srbi trpili vas teror ?
Bosnjaci ce naci izlaz iz ovog ustasko-cetnickog opkoljavanja.onda ce u federaciji biti jedan covjek jedan glas.i naravno imate pravo da se zalite Tudjmanu,Susku i Mati Bobanu a mozete ponekad i ovom upeglanom ustasi Ivi Josipovicu.
Sta hoj ovaj.
Evo naseg Presjednika
S T O P MAJORIZACIJI!