Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino u čemu je BiH vodeća u svijetu su upravo kirurzi. I nema ih u svijetu boljih. Pa rijetko gdje je bilo moguće imat više prakse. Svakako Jopa nije mogao bit u boljim rukama nego u BiH. A ostale grane medicine su ipak bolje u okruženju...
ama ljudi opet je to na nacionalnoj osnovi jos ce reci na kraju da su ga ovi na kosevu sjebali...sokačka posla!!!!!!!!!
Nista gore kada covjek mora da cita komentare poput ovih gore. Tim na Kosevu je covjeku uspio spasiti glavu, a u ZG ide na plasticnu hirurgiju. Ovi gore komentari nemaju veze sa vezom, narocitom kada se uzme nesposobnost hr kirurga da spasu zivote u tragediji tipa kornata, ili amputirana noga pacijenta koji je otisao u bolnicu radi slijepog crijeva. Stoga, svaka cast timu na Kosevu, i Josipe sretan i brz oporavak ti od srca zelim.
Medicina nam je u kurcu. Niko veze nema.
Sretno i brz oporavak!
Bolnica se zove KBC Dubrava a ne Dubrave...
Neka mu je Bog na pomoci, ali isto se vidi koliko smo mi (ne) sposobni!
sretno kolega
Neka mu je sretno, jer i do sada je imao Božiju naklonost.