Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako rade profesionalo svoj posao ta obrada ce trajati do 2019te
Ti zaista mislis da rade svoj posao? Imas ljude koji ubiju 5 osoba i ne hapse ih na ovaj nacin i izadju za 3 mjeseca a fahru ociglledno zele maknut sa scene...jeba ja sebe ako mu nesto ne bude dok je zatvoren
Mislim da je nekome cilj da se destabilizira BiH...porvobitno bakiru pa tek onda i dodiku...bakiru zbog desetine ubistava a dodiku zbog kriminala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pustite čovjeka propade nam EKONOOOOMIJAAAA, raširi se KORUUUUPCIJAAAA...samo obrađuj, a dovedite mu i društvo iz ostalih stranki da ne bude čovjek sam.
autoput sa.16 traka .cunami
E budalo jedna. Za dva mjeseca ide referendum. Zatim ce se pokusati uhapsit dodika zatim ide pucanjava izmedju SIPA i policije RS i zatim SRbi dizu barikade...A u Fedearicji je potreban haos za to prvobitno..i to ce se i postici...bih na 24% imamo za par mjesci! Hvala komunjare
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo oni namjerno jedan drugom namjeste i oko toga se svi bave i tako 20 godina, a ovamo se prave planovi kako pokrast sve, a narod i svi raspravljauju ko je koga uhapsio ko je kome sta rekao. Pa ima li ijedan politicar koji radi za drzavu ,za narod. ima li ijadna dobra vijest. Pustilo je korjenje pa ti to ne mozea vise smijeniti, daj jednog posetnog lidera postaviti nek vodi ovu drzavu pa svima nam je muka od ovih istih.Radi za narod pa da mozes ko covjek prosetat gradom da te narod voli. Ja nijednog politicara ne vidjam po gradu. Dosta ba vise lopovluka, korupcije i kriminala. Daj nesto dobro posteno promjeni igru. Dokle ce ovo ovako.
Sinoc neka glupaca kod Duske veli "necE mu fahro ovo oprostiti(bakiru), jel uslov da radoncic udje u koaliciju sa SDA je bio da mu bake s vrata skine drzavne tuzioce WTF!
Kosovo na aparatima!
Muka mi je od Radončića, Turkovića, Delalića, Izetbegovića, Keljimendija. Muka mi je od hoštaplera, korumpiranih gadova koji bi prodali sve za svoje interese. Muka mi je od društva u kojem su na vlasti oni koji vode razgovore na onakav način "ko će koga zajebati", ko vodi koju istragu i koga pritisnuti.. ma kako su se samo drznuli da optuže velikog graditelja, državni udar. Državni je udar kad si ogrezo u kriminalu i boli te k za državu u koju si DOŠ'O i muzeš !
Nisam za to da se bilo ko nevin osudi bez suđenja ali zaista je uvreda inteligencije ovo što rade tkz. "slobodni" i "nezavisni" novinari. Od Dnevnog avaza i diktiranih naslova kako bi se ublažio utisak javnosti, preko tkz. "dijaloške" emisije Pošteno Duške Jurišić, do tog oglašavanja povrijeđenog udruženja "Bh novinara". Objektivno je veoma kada dovedete u emisiju bivseg sudiju, sada advokata koji izjavi da ne mogu svi biti isto jednaki pred zakonom, da mora biti malo "jednakijih" citiram.
taj bivsi sudija je osudjeni nasilnik i sexsualni prestupnik koji je gladan osvete svojim bivsim kolegama
E strefio ga cunami pravde.
1867 ljudi VOLI FAHRU u zatvoru ! https://www.facebook.com/Podr%C5%A1ka-Fahrudinu-Radon%C4%8DI%C4%87u-1236799459667533/
Nije ovo prvi uhapšeni političar, a ni zadnji. Hapšeni su i drugi, pa nikom nije dokazano ništa. Čudne su te političke igre, ja više nit razumijem nit mogu raspetljati. Ko koga podržava, ko koga hapsi, ko s kim dijeli... Stvarno ludara od države.
Al kako je Fahrin advokat samouvjeren: ADVOKAT ADAMOVIĆ: Ovo je prelilo čašu, u zatvor će ili Radončić ili neko od tužilaca!
http://lajk.s3.index.hr/avoloder/800/93c01102-68c4-45f7-a236-4cbbc3ec7890.jpeg
ima facu ratnog zlocinca .gusinjsko krme
Zavrsi i on na naslovnoj strani Avaz. :D
spremaju se protesti .svi clanovi stranke su duzni da se odazovu svom vlasniku
Vidi Sandzosa .....a vidi lutke moie mog ljepotana a vidi slucajnosi da ga i u Lutki ufati'se......
Ne pušćajte ga!