Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju će raspisati referendum o zabrani pričanja o genocidu nad muslimanima i hrvatima i referendum o zabrani obilježavanja 11 jula jer vrijeđa pravoslane osjećaje. Srpskoj laži i mitomaniji nema kraja.
Koji će im moj birački spiskovi kad će to bit nacionalno prebrojavanje i ispitivanje javnog mnijenja koje neće prouzročit nikakve promjene u ničemu ... Neka me netko ubijedi šta bi to trebali bit drugačije nakon tog 25.9. Mnogo halabuke oko ničega ...!!!
Hebo BDSM sta je ovo kod nas
što neće mile raspisati referendum o cijepanju države bosne i hercegovine. daj da i to konačno vidimo
Sva Bakirova halabuka protiv referenduma, ne vrijedi iz razloga što je u največoj mjeri SDA zajedno sa HDZ-om doveo ekonomiju i samim tim buđet federacije u istu ravan kao i Mile RS, pa je u velikoj mjeri ovisan o kreditu MMF-a, a da nije tako i da se Miletu uskrati kredit, ne bi naum pao nikakav referendum.
buđet ....zemljo otvori seeee....
bolje da ne dostave biračke spiskove jer će rs napraviti svoje, a to je još jedna veza manje sa sultanovim muhadžirima...
KAd je Bakir obećao zapošljavanje, nisam očekivao da je mislio na članove centralne IZBORNE komisije !! Više nako na mlade, pa na socijalne slučajave, onda borce itd. AKI AKO SAD ZAREDAJU NAJAVLJENI REFRENDUMI biće bogme zaposneih oko njihove organizacije !!! :)))
VAko nam je 2006 dr Semir OSmanagić obeća da ĆEMO DOGODINE sjedit u CENTRU Visokog , srkat kahvu i gledat otkrivenu piramudu. Prođe 10 godina ko tren, piramide niđe, nakon kopanja nekih tunela, Semir sad vodi turiste na vrelo Bune i vodopad KRavicu U čemu je ba mica ? U onom DOGODINE. Nije precizirano KOJE !!! Bakir reko da će zaposlit 50 000, pitaju za koliko vremena , kaže 4 godine. OK dobio glatko izbore. Šta je sa zapošljavanjem ? Nisam reko 4 godine neko 8 kaže Bakir, a Kenjac dodaje 12 !
...nije cik bRez lidije korać. i njenog "šarmantnog" štanga stajlinga...
pleme im hebem njihovo genocidno
Koji će im moj birački spiskovi kad će to bit nacionalno prebrojavanje i ispitivanje javnog mnijenja koje neće prouzročit nikakve promjene u ničemu ... Neka me netko ubijedi šta bi to trebali bit drugačije nakon tog 25.9. Mnogo halabuke oko ničega ...!!!
treba im dati i kutije glasacke vise su dosadni sa prepucavanjem a ljudi nemaju posla nemaju sta da jedu i slicno dok se oni nalaze po kafancugama i gledaju svoje interese
Ko god ucestvuje u rusenju drzave uhapsiti, zatvoriti i baciti kljuc u septicku, ko ga izvadi slobodan je!:)))
Samo da te podsjetim da ste i vi rusili drzavu pozivajuci se na demokratsko pravo... ali se nadam da nisi toliko tupav da skuzis ko je kljuc izvadio.
.....hehe tako je moroncoino, od SAO krajina, plebiscita, ukidanja autonomija, srbijanskog ustava kojim se srusila SFRJ......tupko ostaje tupko ali da makar ne bi genocida pa hajde!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
koje ce pitanje biti na referendumu?
Kakv spiask, nisu ludi da zajedno sa antiustavnim djelovanjem budu upleteni ukozna kakvu ujdurmu.
Ne dostavljaj stoki nista,mamu li im njihovu.