Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel mi ko vidio covjeka, nesto je prije par sati iza komsijine avlije, od tada mu se gubi svaki trag. vabi se na ime pipo. molim vas pomozite.
vidi, vidi ... poturice oboljevaju od svinjske gripe. ko bi reko, do juce ste vikali da su se srbijanci najeli krmetine. muahhaahaaa...
jel ko vidio onog mog mamlaza pipu, opet se otrgnuo s lanca. BIH4EVER
balye polako s tom svinjetinom za vrijeme bajrama. samo spek i cvarke zderete, treba malo i krvavice, svargle, kulena itd.
To nisu doktori...To su sigurno neki mesari koji su se tu zatekli... Cuj pustio zenu kucni, a zena pripada rizicnoj skupini....
A kod nas ako ne umres od gripe umrijet ces od papirologije i peglanja sa doktorima.. od vrata do vrata i na kraju obidjes sva moguca vrata bolnice i na zadnjim umres.
..nakon \"brzog testa\" konstatirao da je zaražena virusom gripe tipa A H1 N1. Također je utvrdio da pacijentica ne boluje od težeg oblika te gripe te ju je uz propisanu vitaminsku terapiju i infuziju otpustio na kućno liječenje. to je procedura, imas test, vidis koji je oblik, propises terapiju..a dalje sta ce biti je u Bozijm rukama..nek je vjecni rahmet gospodji!
I da ima lijekova dovoljno...rok im je istekao prije godinu dana (i kod nas i u Hrvatskoj je ista situacija). Obrazloženje La Roche-a je: lijek, ustvari, vrijedi godinu više, ali smo mi iz predostrožnosti smanjili rok trajanja za godinu....wooow!¨ Ja bih dobro razmislila prije nego bih uzela takav lijek.
OŠ Aleksa Šantić na Mojmilu, ima 15 slučajeva gripe, a učiteljice, pedagogica i ostala mraka neznaju ništa i još me pitaju zašto moje dijete ne dolazi u školu. Svi šute i nema razloga za paniku, jer lijekova nema dovoljno....
pa zar tako hilmija?
čuj što joj nisu dali tamiflu?pa jadna žena u svom behutu se nije sjetila doktoru hediju tutnuti,jedno 100-200 kerma,neprimaju platu i to...kontaš
Pipo, majstore, navijamo za tebe!!
pustili je na kucno ljiecenje?!?!?! pa sto joj nisu dali Tamiflu? strasno...
Sva popisana drzavna imovina BiH-e je DRZAVNA imovina DRZAVE BiH-e!!!ONA ima lEGITIMNO vlasnistvo i RASPOLAZE samo DRZAVNIM iNSTITUCIJAMA! NEMA podjele ni u kakvom drugom vidu il ideji!Nema podjele na entitete ni genocidne tvorevine! NEMAAAAA!!! BiH4EVER!