Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta ima novo gangsteri uhljebljeni...
izetbegovice,covice,radoncice,dodike,cvijanovice,zaposlili su sve sto dise iz njihovih porodica,dok obican narod gladuje
I otkud iznenada ovo bratstvo i jedinstvo izmedju SDA-SNSD-HDZ? Konacno da maske padaju i da se javno obznani da Covicu i Dodiku odgovara Bakir, te da je rat izmedju ovih stranaka samo predstava za maloumne narode u BiH. Mafijo. Koza nostra.
Nakon 20 godina utrosenih na razradu i sporovodjenje mafijaskih projekata kako da temeljito opljackate drzavu i narode u koje ste se zaklinjali sada pruzate garancije da cete pored krimanala posvetiti se i drzavnickim poslovima?
Prijedlog prvo povečanje plata Predsjedništvu za 80 % pa onda dogovor da vlast profukcioniše i naravno obnoviti vozni park
Hebe Čović meščini sve redom al nekima uši gore do besvijesti....
Oni kada se sastanu dogovaraju samo kako da ne idu u zatvor
Evo prosperiteta, rahatluka i para
zaboravili su vas nauciti da imate malo stida, jer u drzavi gdje ljudi boluju a bolnice hvala Bogu opremljene, gdje su puni granapi a narod rovi po kontejnerima, gdje studenti zavrse fakultet sa desetkom pa cekaju u redu u Birou, mnoge bi bilo stid ali ne i Vas. Vase guze su pune sta vas briga. ide Nova godina planirajte mi cemo se snaci kao i do sada samo vi uzivajte. samo znajte Svemu dodje kraj
Koga je briga jel vlast funkcinise ili ne?
Ma polako bez žurbe niko vas ne goni samo polako...
kad je bilo usvajanje zakona o radu nisu imali problema, kad je upitanju da zajebu narod.sad nemaju vise interesa
Konstatovali su da bi jednog dana bio red da se dogovore.
Da je neki Vic, do sad bi izlapio. Ljubi moji pa najmnogobrojniji Kanton Tuzlu zaobidjes .Koja Matematika . Van svake ekonomske racunice. Haram vam bio svaki pedalj Autoputa.
legende...svake sedmice ista pjesma
Tooo legende nase....Ponosni smo na vas!!!!!
Da li zaista jos neko vjeruje da ove i ovakve face mogu da povedu Bosnu i Hercegovinu ka istinskom prosperitetu? Da li ocekujemo cudo od istih politicara koji drze zabokrecinu staru 20 godina ili status quo,kulturnije receno?