Reakcije na oslobađanje Divjaka
0
Još jedan debakl srbijanskog pravosuđa
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
generale dobro doso kuci
normalno da je debakl sad treba kontra tuzba za drzanje nevinih u pritvoru.. SRBIJA JE AGRESOR A NE ZRTVA
SMRT FASIZMU
SMRT FASIZMU
SMRT FASIZMU!
Pozdrav GENERALE sve najbolje zeli ti BUGOJNO
POEMA O PAMPERS GENERALU \"Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo\'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo začepio glavom!!!!!\"
E vala da se ovom bolesnjacima covjek samo dobro nasmije ,sve zajedno na ovom njihovom portalu da ih skupis ne moze covjek od njih jednu srednju skolu napraviti ni 10 km-ova izvuci ,frustrirani, beznadezni ,frontalni kokuzi bez ikakve perspektive u \"velikoj 24 % drzavi \" P i H ! Sta im drugo preostaje nego svoj jad i bijedu da lijece ovako na guzno crijevo-x ! Sutra ista slika ,nema posla,nema para ,nema nicega ..ali je vazno da Ganiciju i Jovanu ide dobro,a sta ces davljenik se i za slamku hvata !
POTPISUJEM HAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHA
Serem vam se na miseve iz kolone JNA armije,da nije bilo generala JOVE DIVJAKA sve bi ih pobili ko sto je i trebalo!!!Koji ste vi usrani misevi!!!
NIKOLA i imenjak,nabije vam General JOVO DIVJAK zajedno sa svojom armijom na tuki vase najmilije i istomisljenike!!!Zivio general
Iskreno se nadamo da ce ovog Divljaka docekati sa belenzukama... I uhapsiti i ostale ucesnike i nalogodavce ratnog zlocina n=pocinjenog nad vojnicima JNA koji se se POVLACILI iz Sarajeva.... Ako je nekome u Sarajevu stalo do istine, pravde i Bosne i Hercegovine kao drzave ravnopravnih naroda i gradjana, zlocin u Dobrovoljackoj se mora procesuirati i odgovorni adekvatno kazniti.
Nažalost čitajući komentare prije bih rekao da je ovo debakl države BiH ????
Generale,odmah pokreni privatnu tuzbu,bit ce love
Svaka čast! Od ovih ljudi treba napravit pravi tim koji ce u bilo kojem sledecem slučaju biti na raspolaganju, a nema sumnje da ce bit jos ovakvih srbijanskih pokusaja!
hare vraćaj se, sve ti je oprošteno
\"Oslobodjen je i Naser Oric pa to ne znaci da je nevin. \" hahahaha sto me nasmija...daleko ce Srbi dogurat sa takvom inteligencijom...