Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komšić for president! ja sam po vjeri musliman ali ću glasati za komšića jer je čovjek za ovu državu a ne za hrvatsku..što je za svaku normalnu osobu i logično. samo za neke b.udale ovdje nije koji vole više susjednu zemlju nego svoju u kojoj su se i rodili i u kojoj žive a istovremeno pljuju po njoj...iskompleksirana b.agra..ništa drugo.
Gledano iskreno. Kad se zensko u politiku umijesa i bog pobjeze sa zemlje. Meni je smijesno da zensko bude presjednik. To vam ga dodje isto kad bi u sumi vidjeli zenskog sumara.
E moj Minhen!Kako si samo glup da nemas pojma a i vjera da ti je prava i istinska bilo bi vas vise na ovome svijetu.Vjerujes li ti u svetog savu koji je nekad ovce cuvo a danas vam svetac.Ta vasa vjera pravoslavna se opasno siri svijetom,nezaustavljivo ima vas vec nekoliko miliona hahahah.
da, ali su svi svicarci. kao sto su u usa svi prvo amerikanci pa tek onda japanci, indijci, itd. u zavisnosti iz koje zemlje poticu. bosanski srbi poticu iz bosne a to i samim tim je glupo reci bosanski srbi (iako oni ni takav naziv ne vole). @damir to sto si rekao djelimicno stoji. granice su se mjenjale tijekom historije. u jednom periodu, kao sto ti je poznato, veci dio hrvatske je bio u sastavu bosne. medjutim, kraljevi i banovi koje pominjes - oni su uvijek bili bosanci - bosnjani, kraljevi i banovi bosne, ne srbije ni hrvatske. osim toga mi nismo mogli postati bosnjaci dolaskom turaka, jer nisu turci sa sobom donijeli taj naziv. (bosna -> bosnjani, bosnjaci, bosanci; srbija->srbi; hrvatska ->hrvati :: bosna->srbi = srbija ->japanci; hrvatska -> aboridzani - jednom rjecju: besmislica). to sto nazivas jednu od 3 najvece religije primitivnom govori o tebi, no zanemarimo sad to. uvijek nam se nabija na nos to sto su nasi preci prihvatili islam (znaci \"izdali\" prijasnju religiju)
nije dovoljno imati jednog kandidata, treba kandidat imat veze s vezom... haj nadjite takvog, makar bio amoniman
@Damir hahahahahahhaha Jadno, covjek nas uci historiji i pravu, hahahahaha idi pa još čitaj hahahhahaah, nedaj boze da vas je vishe.....(tako pametnih prijatelja Bosne i Hercegovine). Nebrini se buraz:D dok je Boshnjaka bice i Bosne, a i Hercegovine chuzz Naravno kapa dole svim patriotima, bez obzira ko su i sta su.
Hvala.Školujem se na Pravu.
Ti ga bas ubode....
Bošnjaci su fiktivan narod,tj. izmišljen zato što oni su ustvari Srbi (najvećim dijelom) i Hrvati (manjim dijelom).Kralj Tvrtko,ban Stjepan/Stefan i ostali,kojima se toliko dičite su u svojoj tituli imali \"kralj Srbljem,Bosnom ....\",dakle kralj svih Srba.Vaš posljednji kralj je bio katolik,Stjepan Tomašević.Dakle,vi ne postojite do dolaska Turaka.Oni najslabiji i najmizerniji su dolaskom osmanlija prešli na nazadnu i primitivnu religiju zvanu islam i to traje do danas.Bosanski jezik ne postoji.Postoji samo srpski,hrvatski i srpskohrvatski.Što prije to Bošnjaci shvatite to će vam biti bolje,a znam da vas ima dosta koji to i shvaćate. Dobronamjerna poruka:vratite se svojim korijenim i biće vize,Unija,NATO,med i mlijeko.
KOLIKO BELGIJA IMA NARODA I NARODNOSTI??? SVUCARSKA KOLIKO IMA- E PROBLEM JE STO JE VAMA KRIVO DA SE NE OSJECAMO BOSANCI I AKO SMO PRAVOSLAVCI: VI NAS OTERIVATE DA NE BUDEMO BOSANCI;JEL OVO NIJE BOSNA U KOJOJ SAM SE RODIO-NIJE BILA NI 92 KADA STE SE UDRUZILI HRVATI I MUSLIMANI DA NESTA NAMETNETE SRBIMA-E TA BOSNA NIJE MOJA A SVAKI COVJEK IMA PRAVO DA SE OSJECA ONAKO KAKO MU PASE
Bilmezu maloumni,a jel Svicarska mozda ima 3 naroda????Mrs opet u skolu
\"ja jos nisam cuo da su nijemci izabrali nekoga italijana za presjednika-mozda vi znate???\" ja jos nisam cuo da u jednoj drzavi imaju tri konstitutivna naroda. isto tako nisam cuo da se religijska pripadnost i nacionalnost izjednacuju (tako bi i svi njemci trebali biti hrvati jer su katolici i svi rusi bi se trebali izjasnjavati k\'o srbi itd.). ne znam sto te jedno cudi a drugo ne. ja se mogu sloziti s tobom ali logika mi nalaze da je i ovo drugo pogresno.
hajde ti pametnjakovicu u cosak i sjedi dok ti ne kaze hodza da ustanes-ja pisem srpski ovde i u mome jeziku nema slovo ü zato Minhen-a vi ste naj gori sto gledate da li neko slovo fali a ustvari bit napisanoga vas boli samo ne znate kako da se izrazite-da sramota je da muslimani i ostali biraju Hrvatskoga presjednika, ja jos nisam cuo da su nijemci izabrali nekoga italijana za presjednika-mozda vi znate??? a ovaj komsic koji se harisu uvlaci u paksu je gori od kusturice,jel on radi protiv hrvatskoga naroda a kusturi´ca samo laje a to se ne osjeca na politiku samo sto je uveo pojam guzno crijevo za Sarajevo
a sta je onda ona lepotica Hadziahmetovicka...Fosil,akrap,plasilo,monstum..Nemam adekvatne rijeci..ova na nesta lici,za onu je miss World...
zivi repitil