Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa vako vam to dođe..., ovi Jopling ili kako li se već zove je saslušao priće i bajke domaćih političara, a onaj se naš delegat zabrino da mu ko ne kaže šta krivo... fino.A jopling se zbrino onda da ovdje more bit tarapane, a onda mu Selmo reko eee, jok i uokolo je gusto, pa i gušće neg u naske, elem nismo najgori, ima i gorih. I sad smo svi mirni i moremo dalje lajat jedni na druge, Selmo reko da nije toliko gusto, moremo mi još bolje zajogunit, da ne fali i da se baš ope fino zapuca, krvari, plače, Bogu moli da stane rat, da jope gladujemo, ukopajemo mrtve..., dagledamo majke, sestre i žene očajne, kako krše ruke, kako gladuju, jer se nekom nadigo da izvineš i jerbo mu se pripucalo i jer neće da se dogovori, i kvit. Bože mazluma na ovoj lijepoj planeti, Bože zakloni razumne, urazumi i unizi ohole, daj pameti političarima, smiluj se na nas i podari nam mir... Pobogu niko da se trzne što nam vanjski ljudi govore, pa gdje su nam više kriteriji, ljudskost, razum...
Dok taj isti svijet u vladu stavlja reketaše, pljačkaše i atentatore, te sljedbenike Pavelića i ostalih fašista, nema se šta dobrog ni očekivati. Jednom riječju, država za kriminalce, nasilnike i bombaše.
Dok je srpskih bombasa, raketasa, fasista, siledzija i u*bica, sigurno ne samo u BiH-i nego u Evropi nece biti mira. Srbi su bombasi, atentatori i fasisti.!
Ovo mora da je CETTNIK Ana Trisic-Babic nesto lobirala protiv drzave BiH-e...!!! Tako je kad predstavnica serbskog gennocidnog naroda predstavlja Tim za ulazak BiH-e u NATO...!!! Gdje su ovdje u tom TIMU Patrioti BiH-e...?!!!
Raja pocnite mijenjati stanje od sebe. Ne trezite posao preko veze. Ne zaposljavati rodbinu u krugu svog radnog mjesta,tamo gdje ima rodbine vlada nerad. nastaju problemi, osim ako nije porodicna firma. Ne dozvolite mito, ne uzimajte mito. STOP zaposljavanju na crno. Ne radite na crno, stetite sebi, drzavi te vasoj porodici. Prijavite sumnjive ljude oko sebe POLICIJI. Ne bacajte smece u prirodu. Ne njegujte vas dom, vec i haustor. Cuvajte svako drvo, svaki kamen, svakog ipravnog covijeka na tlu bih. Ne dozvolte da BiH, posjeduje vlastite teroriste. Gradite, cuvajte, njegujete.
Dok taj isti svijet u vladu stavlja reketaše, pljačkaše i atentatore, te sljedbenike Pavelića i ostalih fašista, nema se šta dobrog ni očekivati. Jednom riječju, država za kriminalce, nasilnike i bombaše.