Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaše te sankcije su ovdje predmet ismijavanja! Zašto? Zato što poslije uvođenja tih sankcija vidljive su neke kontradiktorne stvari npr. normalno nastavljate razgovarati s njima, prihvatate ih i hvalite ih u vlasti , neki od njih su čak napredovali! Tako, okanite se tih šupljih!!!
evo sad će poslušati tvoju priču😂😂😂
on vise brine kako bi bosnjaci mogli osnaziti nego sto Dodik priprema otcjepljenje,bilo kako bilo rat slijedi i to uskoro
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta sad kaznicete nekog iz SDA jer trojka radi lose? eo npr Bakira za lose djelovnaje iako covjek nema nikakvu funkciju
Ali kad kazu, Bosna ce se raspasti? Nece, Srbija i Hrvatska mogu zapiceti rat i to je to, onda ce da bivsa Jugoslavija gori!
Ma samo vi dođite i sukobljavajte se sa Dodom,Čovketom i Baketom Mi se nečemo petljat u vaše poslove!!! Vi ste ih doveli, vi ih i skinite sa vlasti!??
Ne pamtim da su sankcije igdje imale ucinak osim sto su probudile inat sankcionisanih.
Ovaj jedan velikimorangutan. Ovog su srbi placalimod ratnog plijena
Sad još Al-Baketa na crnu listu.... i to je to.
Bosnjaci se trebaju ujediniti i zastititi vitalni nacionalni interes. Zna se kako se postupa sa neprijateljima drzave kakve sankcije kakvi bakraci.
Bregavu vratiti u njeno prirodno korito!
Ovaj svijet je postao cirkus , toliko ne bitnih likova dobije pažnju koju ni sami ne bi mogli režirati u svome selu , gledam ih pa se pitam imaju li oni ogledalo u svojoj kući da se pogledaju u njega pa baci pogled prema Palestini i toj djeci koju ravnodušno gledaju kako umiru a pričaju o pravu , pravdi i zakonu , puna su im usta ljudskih prava, puna su im usta poštenja i prava djeteta ...uh nek nas onaj gore sačuva od svih onih licemjera prljave duše i pokvarenom srca ....
Valjda bi vi trebali pomoći da Bošnjaci ojačaju kapacitete ako ste iskreni da želite da ova zemlja opstane, jer jedino Bošnjaci ovu zemlju pokušavaju da sačuvaju. Ako su za vas isti Dodik i bošnjačke vođe, onda nam i ne treba vaše prijateljstvo i briga za Bosnu.
Z.... prognoza, poprilicno istinita
ameri ubice broj Jedan
Kuhaju se novi sukobi
Uff jake kazne nema govora...eno po rs sa crnih lista sve ljudi samoubistva izvrsavaju koliko im tesko pada
ti si krampa koja lupeta
Covicu ste vec najavili, a red bi bio i Baketa da pocastite
Bakira su glasaci vec "sankcionisali". Istovremeno vjerujem da je upleten i u kriminal. Ali to bi trebalo istraiziti i dokazati. Mada u poredjenju sa Covicem i njegovim kriminalom i pljackom, ociglednom i neskrivenom, Bakir je mala maca ili sitni kriminalac. Ne volim familiju koja nas je zavila u crno, ali cemu uvijek neko izjednacavanje kad su razlike ogromne.