Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire-Maatrixuuu...
Pa on ti je tajni agent 000.
Radmanović je Keymaker!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
agent smith :)
Oplakah kad sam ga vidio :D hahahahaahahahahahahahahahahah
Kako se ljudi mogu ovako izvaljivati, to je cudo jedno. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trebali su i Komsic i Radmanovic po naocale, pa da budemo cool nacija :P Mada i ovako... ne pamtim kad sam se ovoliko ismijala...hahahahahaahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Stvarno je mucno gledati ove bizarne slike. Troclano predsjednistvo se postrojilo za neku trecerazrednu americku glumicu i jadnici se slikaju. Svaka banana drzava ima vise dostojanstva i samopostovanja od Bosne. Gazde iz Evrope dolaze kad pozele i ponizavaju nas kako stignu, Svaki cinovnik EU ima pravo da drzi lekcije predsjednicima i ministrima. Svi oblecu oko njih kao sluskinje, ponizno, samo sto ne klece. Ko uopste moze da postuje takve klimoglavce i takvu drzavu?
http://abc.ba/novost/19402/u-predsjednistvu-bih-snimat-ce-holywoodski-spektakl-pogledajte-ko-su-glavne-uloge
gledaj Baketa, sad komotno i metke može izbjegavat'.
Kakva lakrdija.Gluperda Komsic,pijani Radmanovic i Bakir kao Silvester stalone u filmu Kobra.
http://www.index.hr/black/clanak/suncane-naocale-su-cool-clan-predsjednistva-bih-angelinu-jolie-docekao-kao-horatio-caine/736561.aspx
hahaha ipak je Duska Jurisic sa FTV-a razgovarala s Kurcom
jeli i Kurc iso kod majki srebrenice
Hhahahaaaaaa sto se ismija cuj matrixu,
Nisam mislio da ću ovo ikada reći, ali Bake mi je popravio dan. Paradoks. :)))
Bake ko izbacivač u Romi (nekadašnja folkoteka u Tuzli) :)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, vidi Baketa, vidi Baketa, ko Man in Black, a malo vuče i na nekog narko bosa Ndrangete iz Napulja, što njegovom liku i nedjelu u svakom slučaju pristaje.
Bakir daleko najjači, ili je čovjek prije toga odgledao trilogiju Matrixa ili se napušavao ili mu je hodža rekao da je Anđelina vještica koja može nasihirati ako te pogleda u oči pa se čovjek zaštitito :)
joj Bakira -mrak
al bukvalno :)
Fura se Bakir loma na Gadafija...