Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi se sprdate a pola nam zemlje okupirano i etnicki ocisceno. Jos su joj druga imena nadjevena. Molim vas dodite pameti, vise?
On je potpredsjednik mUsa drzava , ali ne i BH.
@HercegBosna Promuckaj prije upotre! Mozda bi zelio da su svi bosnjaci i hrvati pametni kao ti? Savjetujem ti svakako posjet psihologu, tako ces pomoci sam sebi!!! Dobro dosao Podpredsjednice!!
Sto ste uopce nedavno protestirali protiv Izraela ako vam je Biden toliko dobar? Biden je sam izjavio da je veliki cionista. Licemjerna Bosnjacka posla... Mostar ostaje Hrvatski, a Biden tu ne moze nista. :)
@posmatrač Tako je,svako ima pravo na svoje misljenje,ali netreba bas uvijek svacije komentarisati.Inace ja se sa tvojim zadnjim komentarom u potpunosti slazem.Dobro dosli gospodine podpredsjednice SAD-a.
koliko vidim ovaj AKADEMIK dobije više komentara na mnogim vijestima, nego li sama vijest, ali to više govori o jadnicima koji ga komentiraju, tj. njihovom opsjednutošću s tim likom..... ... žalosno je da ima toliko jadnika na netu koji nemaju svoje mišljenje nego pišu bljuvotine i psuju bez ikakvog razloga po nečijim komentarima... ...... svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i ja želim iskazati dobrodošlicu podpredsjedniku usa-e bidenu i volio bih da se ukinu entiteti republika srpska i federacija bih, a da samo ostane bosna i hercegovina, i to sa minimalnim državnim aparatom koji će biti funkcionalan, jeftin i u službi ekonomije i napretka. ..... joe biden može puno pripomoći ukidanju neefikasnih entiteta u bih, a čini mi se da je upravo zbog toga i dolazi u bih, te nam stoga dobrodošao!
Dobro nam dosao gospodine Biden,nadam se da ce te nam pomoci da jos ojaca drzava Bosna i Hercegovina.Gospodina treba docekati kao jednog od najvecih prijatelja BiH.Konacno se SAD-e ukljucuju u rjesavanje bitnih pitanja u BiH,a kada se Amerika ukljuci u nesto onda to ona i sigurno zavrsi.
Koliko vidim iz vecine komentara, niko nam ne moze ni odmoci ni pomoci. Nasa nam je pamet glavni problem!!! Uglavnom odmazemo sami sebi, primitivnim razmisljanjem, malo bi bili komunisti malo kapitalisti. Kad se placa porez onda smo kapitalisti, kad je uzmati od drzave onda komunisti. Zelimo socijalnu drzavu a glasamo za desne stranke. Nema nam pomoci!!!
GHASDFG pa da li je moguce da postoji takav zaglavljen mamlaz kao sto si ti?
@ stvarno si zaista,koliko ja znam akademik je titula...A \"akademik\" kao atribut ne pristaje uz te tvoje comments,i jos jedna stvar ugasi caps kada vec ostavljas koment. Nisu nista vrijednih od nasih,niti ima potrebe da se nesto naglasavaju,too bi bilo nesto kao da u drustvu pricas povisenim tonom... ipak to je stvar kulture. lijep pozdrav
Nema on sta dolaziti...Bin Laden nije kod mene,niti se krije ispod mog kreveta i ne pegela me da mu narucim pizzu. Znaci Bin Laden nije kod mene i nemas sta traziti u BiH,jasno!?
Da li ce G. Podpredsjednik izraziti jednoglasnu podrsku Arkeoposkim kopanjima u okolini Bosanske piramide Zmaja?
@ AKADEMIKA Samo mi je kitica mala, nemoj da se razocaras (vidi sliku) ! Nismo ti mi vise glavne kuronje ko nekad ! Svi nas poceli hebavat ! Jedino se jos vi uzdate u nas ! Ja ustvari dolazim, da pojedem nesto ! Zagladnilo se !
@Akademika Moze dorat ? 60 cm, 3 cola ! Pitaj staru ,jeli pase !
DOBRO NAM DOSAO,I SVRATI DA TI GA OBLIZEM (MADA SI MALO OMATORIO)! ALI SISATI CU KARINU TVOJU ,ZA BOSNU MOJU ! .EBALI SU ME I VECE CRKOTINE ZA CENERA...TEBE CASTIM ! NEGO IMAS KAKVOG KONJA ? POVEDI I NJEGA ! STARA MI MNOGO VOLI KONJE ! NEKA SE IMA CIME ZABAVLJAT!