Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE GENERALNI PROBLEM NASE KULTURE I NASEG ODNOSA PREMA PRIRODI. DOVOLJNO JE POGLEDATI BOSNU I KESE KOJE VISE PO GRANAMA PORED NJE... STVARNO SRAMOTA. STA MISLI STRANAC KADA VIDI OVAKAV PRIZOR? NARAVNO DA NAS VIDI KAO DIVLJAKE, DA CITAVU DRZAVU VIDI KAO DNO CIVILIZACIJE NOVOG DOBA.
Lelo a jel pusis ti ?
E to nam je slika nase kulture! Draga Evropo nedaj nam nigdje bez vize i tebi cemo ovo isto napraviti samo li nas pustis. Treba da budemo izolovani od ostatka savremenog svijeta i to zdanjem poput Kineskog Zida.
JOJ JOS OVO SMECE NISTE POKUPILI,EEE SVASTA STVARNO STE LIJENI,A SAD KAD VAM JOS DODJE OVA PRASINA I STAKLO OD VULKANA ETO VAM JOS VISE SMECA,SVEDJANI KUPUJU SMECE NA KILOGRAME,I LOZE GA U TOPLANAMA,NISU LUDI DA KUPUJU KAO VI GAS OD RUSA KAD JE SMECE DJABE,PAMETAN JE TO NAROD OCISTI USPUT ZEMLJU I ZAGRIJE SE DJABE.......HAJTE CISTITE DOK NIJE MRAK PAO.
I Ovo je Bosna i Hercegovina...
majke mi, vi ljudi kao da zivite na marsu a ne u bosni, pa vam ovakve scene predstavljaju shok i iznenadjenje. pa samo prodjite putem M17 poslije kakve velike kise i veceg vodostaja bosne, i vidjecete nepregledne kolicine plastike u i oko rijeke... a eno u komentarima na veliku eko-akciju u sloveniji, vrli bosanci i hercegovci nazivaju slovence prljavima! :\'))
STOKA!
Meni nekako lijepo. Pošto su ove kuće na obali?
KOMPANIJA ZA RECIKLAŽU KOJA NAPLAĆUJE PO BOCI BI RJEŠILA DOSTA TOGA I ZARADILA MNOGO TOGA :) INVESTICIJA ZLATA VRIJEDNA
Ovo je odraz stanja svijesti
@srerenica eto, kod nas je kao čistije, kad ćete doći pameti....
smrdljiva, genocidna, srpska, primitivna stoka!
ovo je strasno.trebamo uvesti zakon koji je vani na snazi, udarati po dzepu kad bacis papir,zvaku.... na cestu.ali kako bi nasi svakako nesposobni drotovi izlazili na kraj sa tim.
dobro , ako nisi bacila papirić, jesi možda flašicu ili ulošćić
nemoj odmah tako da napadas na 3 konstitutivna naroda, ja mislim da ste bas vi Ostali ovo uradili od jezera i treba vas kaznit i ovo da ocistite, dovedite i slovence da vam pomognu