Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti isti krvolocni genocidasi su dozvolili zakon da se moze poricat i negirat genocid i ratni zlocini u BiH-i?Pa to je vise neg sramno sto radite za sve zrtve Jasenovca a bilo ih je najvise Jevreja i Bosnjakna!BiH4EVER!
Ovo je vise neg smijesno,pa G-ine Danon niste valjda pali toliko nisko da idete uz dlaku genocidasima i nacistima i fasistima u genocid tvorevini?
trebali bi u BiH proglasiti dan sjecanja na zrtve cionistickog terora. pitam se bi li jevreji podrzali takav projekat... hebo ih vise holokaust. hoce da citav svijet place za njihovim \"zrtvama\"
Dan sjecanja na zrtve holokausta vec postoji, to je danasnji dan, 27.januara. tako da ovi koji misle da mogu nesto dozvoljavati ili ne (BA740), mogu mahati usima!!! KAKO IMA PRIMITIVNOG NARODA U BIH! PRIMITIVCE NA KOLAC! BiH4ever
\"Predsjednik Jevrejske zajednice Banja Luka Jakov Danon kazao je da je negiranje holokausta nedopustivo zbog čega traže da se u BiH jedan dan proglasi danom sjećanja na holokaust.\" Može, kada vi u genocidnoj tvorevini Ćifutistanu (Izraelu) proglasite Dan sjećanja na genocid u Srebrenici. Pošto se to neće desiti nikad, odje*ite.
ove je isto k\'o da je Goebels polozio vijenac u Auschwitzu! I onda nam jos naglasio da se zrtve holkausta ne smiju koristiti u politicke svrhe... Buahahahaha!
Malj kolac Jasenovac !!!!
ja to necu da priznam daj dan dok ti isti se zaustave teror koji prave po palestini nisu nista bolji od hitlera dosad su napravili 6 miliona izbjeglica u plaestini
Hehehe, zar neznas bolan, da je kod srba, \"dgje i jedan srpski grob, tu i srbija!:-))))
@ bosanac i @ bosanka Obrazujte se malo i porcitajte sta, pa onda lupetajte! Jasenovac nije bio samo mjesto vec citav sistem logora koji se prostirao i sa ovu stranu Save ! Mozda jednog dana kada i ako zavrsite osnovnu, mozda i spoznate neke opste poznate stvari! BRUKA KOLIKO STE OBOJE ELEMENTARNO OPSTE-KULTURNO NEPISMENI !!!
proglasite vi genocide koji vec vrsiti nad palestincima of 1948 godina...pa onda mozda se predomislimo...mamu vam...treba sva ova g.o.v.n.a u.b.i.t.i
VEOMA SMJESNO Dogovorio se sa Dodikom i c.etnicima da ko fol Jevrej predlozi taj dan. Vas 100 Jevreja koliko vas i ima u BiH treba poklati.
bosanac potpisujem
sanjajte, mamu vam čifutsku....
Dan sjecanja na zrtve holokausta u BiH treba usvojiti. Samo je morbidno da nam o tome prica Dodik, Kuzmanovic i ostali iz RS-a ciji entitet je nastao istim metodama kao i holokaust, tako da bih samo povratio na njihove izjave. S obzirom da srpski poslanici svi do jednog ne podrzavaju zakon o negiranju genocida u BiH s njima nema price dok im psihijatar kakav ne pomogne i dok ne shvate da zivimo u 21.vijeku