Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gebelsovska propaganda Harisa Silajdzica skoro dvije decenije bavi se lazima, pokusavajuci satanizovati Srbe i od njih napraviti g e n o cidni narod. Zadnja istrazivanja su pokazala da je bila laz o dvjesto hiljada p o g inulih, a SADA SE GOVORI O STO HILJADA. Od toga je p o g i n u l o oko 40 000 Srba koje se nisu sami u b i l i. Razlozi zasto Silajdzic ovo radi. -Razlozi su manipulacija Muslimanima, stvaranje stalne prijetnje od \"g e n o c i d n i h Srba\" da bi se pokrile pljacke, ratno profiterstvo, trgovina sa Radovanom za vrijeme rata i posle rata. - Da bi se pokrili z l o c i n i nad Srbima iz drugog svjetskog rata na kojima je napravljen g e n o c i d ( U Bih je stradalo 678 hiljada stanovnika od toga 630 hiljada Srba- 95% civila). Ukupno je u b i j e n o oko milion i sedamsto hiljada Srba (95% civila)na podrucju Jugoslavije od strane ustasko-muslimanske NDH. Samo u Jasenovcu je u b i j e n o 700 hiljada, u Gradisci 325 hiljada...
@BL a tebi nije na um palo koliko si niskog obrazovnog statusa ? Iskreno receno mozda draganBL i nije Srbin , to nije ni bitno uostalom, ali je definitivno obrazovaniji od fanatika kao sto si ti.
Postoje osobe iz srpskog naroda koje bi diskutovale na temu DA LI JE MLIJEKO BIJELO ILI CRNO? POBIJTE SE JEDNOM SRBI SAMI SA SOBOM (ne bi vam bio prvi put)i RJEŠITE SAMI PITANJE PASA RATA.
eeee moj PIPO de ti pusti bradu i mazi je a okani se nas normalnih.... nemoj da vas opet počnemo čuškati, zato kuš ko što ti kažeš u ime Allaha....
NEPRIJATELJI broj 1 uvjek su bili britancI
A nikome od vas nije palo na to malo pameti sto im da je draganBL u stvari musliman?!?! Pa samo musliman moze biti nepismen kao sto je ovaj koji se potpisao kao draganBL. Ili je mozda taj siroti musliman samo pozelio da baz za nekoliko trenutaka bude Srbin. Lazite sami sebe muslimani, samo lazite. Samo teze ce van doci otreznjenje. Banja Luka i cijela RS vas ne mogu smisliti!
upamtite sta vam pipo kaze nema bosne bez senf mislim senfalijaa sad ode da se osolim malo sa slaninom ode ja sad nazad u pecinu da lijecim sulj na g.ici bh4ever
@draganBL, svaka cast, slazem se. Cudo je kako je nacionalizam zilav, evo proslo je 15 godina od prestanka rata, a iste elit su jos na/oko vlasti zahvaljujuci nacionalistickoj retorici. Na zalost, ne vidi se kraja, oni mogu jahati to kljuse nacionalizma jos sto godina. Barem je takav moj utisak.
neko ispod veli da mu je drago da ipak u RS ima neko sa zdravim pogledom na svijet, no comment strasno je koliko su Bosnjaci propatili u proslom ratu, strasno je koliko su Hrvati propatili, strasno koliko su Srbi propatili...svi smo ljudi inace, ne pridajem puno znacenja kad se \"intelektualna elita\" na zapadu radi medjusobnih prepirki i sujete spori oko nekih pitanja, ali licno sam vise knjiga citao od Noama nego od Vulliamy-ja
Mi zivimo u svijetu ne-morala, cak sto vise danas biti moralan covijek se smatra kao slabost
Chomsky je napravio karijeru sijuci sumnju u dokazane cinjenice. Zasto se iko cudi da se nebi uhvatio u BiH projekta. Valja sakupiti sve te dnevnice za razno razna baljezganja koje AI i slicni NVO kompleksasi jedu kao gov..no na kasiku.
NE ZNAM DA LI VIDIS PARADOKS SVOJE IZJAVE U KOJOJ ISTOVREMENO SPOMINJES PORGDNE IZRAZE I SVEVISNJEG?!!
nije mozda mjesto za kontra temu al fakat zasto se cuti o Pazaricu i Tarcinu? zar je moguce da su Bosnjaci imali logore i mucili ljude? sad mi nista nije jasno???
CRT
17\" Acer AC701