Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ove su SDAovci nabekanili. Amere djeca ti se smiju, sad prosis ministarstvo. Jado jadni
pa ovo lesinarenje stvarno je postalo ogavno. fahrA je sad okrenuo totalno uredjivacku politiku Havaza, sad dere Komsica, imam osjecaj da bi ubio za fotelju, ovaj crv Jerlagic izmigoljio i kreno da se bavi politikom kad su mu obecali fotelju. bio je i superheroj Sefer Halilovic koji je stao rame uz rame sa atentatorom Izetbegovicem. Ovi bi rodjenu mater prodali za fotelju.
Olićje gazije i poštenja.Amere glavu gore,samo naprijed.!!!!!!!!
VJERUJ, samo sačekaj da na xxxurcu nikne nokat.
Ja što se usrao predsjednik sile nebeske, koji ionako ništa neodlučuje u stranci. Šta te briga jerlagiću smjestio se Besim u Elektroprivredu sada je svima dobro. E moj jerla vodaju te ko junca po pijaci.
Dragan Soko je sve to smislio - riđi samo aminuje u ime Bošnjaka. Jedini spas je u prijevremenim izborima, svi kantoni i Federacija. Podignuti cenzus na 7 procenata pa ko prođe - nosi šnjur! Ovih sa jednim -dva poslanika preko dosta!
JERLAGIĆU, OTPUŽI PONOVO U LIVANJSKI KAMENJAR, ODAKLE SI I DOPUZAO U SARAJEVO! DAJ ŠTA VIŠE RADITE! HAPSITE LOPOVE!
Dobit ćeš ako Dragan Soko dozvoli!
Psihopate boluju od jedne stvarne mentalne bolesti koju on označava kao – potpuni i neizlečivi nedostatak osećanja. Ukoliko psihopata uopšte nešto oseća, onda su to emocije najpliće vrste. On čini bizarne i samo-destruktivne stvari zato što je potpuno imun na posledice koje bi normalnog čoveka ispunile osećanjima srama ili griže savesti. Ono što bi drugi u tom smislu smatrali katastrofom, za njega predstavlja samo jednu malu nezgodu ili „čistu sitnicu“. Jerlagiću, prepoznaješ li se?
Nije ministarstvo privatna prcija da vam ,,prioadne,, Ustvari jeste kad bolje razmislim.
samo vi vjerujte U fotelje mamu vam Jebem fašističku!!!
evo još jednih koje ne interesuje ministarsko mjhesto nego poboljšanje života narodu
Pripast ce ti da izvine raja, k***c usta, samo gledate kako da se sto vise pokrade narod i ko ce se gdje uvalit u koju fotelju, mame vam j...
Psihopatija je poremećaj ličnosti koji se često opisuje plitkim emocijama, nedostatkom straha, niskom tolerancijom na stres, nedostatkom empatije, manjkom grižnje savjesti, lažnim karakterom te egocentričnim, manipulativnim, neodgovornim, bezdušnim, impulsivnim i antisocijalnim ponašanjem, kao što su parazitski način života i kriminal. Jerlagiću, prepoznaješ li se ?
...ja VJERUJEM da ste vi nebitni
Meni vise nije jasno kako ove OVCE od naroda mogu slusati i birati ovakve licemjere, cjepidlake, lazovcine i parazite poput ovog govnagica. haris (namjerno malim) pokro sve sto ima pokrasti, srusio nam sve nade za neko bolje sutra nakon sto je izabran. heco govana vreco pokro iza njega i uz njega (dok su radnici strajkovali, kupio terenac od 140.000 maraka). i ovaj se sada nasao da nudi usluge kao zacepirupa partija. Ovo treba uhvatiti na cesti i izrokat" dobro da mu vise politika ne padne napamet. Pa ljudi, jeste li slijepi i gluhi. Covjek samo izlazi u javnost kada treba reci nesto za ministarske fotelje, nista za BiH i njenu dobrobit nije izjavio sedmicama.
Znam ! Ministarstvo Energetika ! Pa opet STRATEŠKI PARTNERI za brane ! TIŠU MIŠU ! Brane i gobleni, blago stranci a bogme i meni !