Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj bas ima lizacko supacku facu..nako na prvu
Oni i na press konferencijama samo pricaju o foteljama , mozes misliti sta rade iza zatvorenih vrata . nigdje price o reformama ,o projektima i sl. ovo je uzas .
TORNJAKU I KOMŠIĆU NIKAKO NE DAT, SVE OSTAKU MOGU, ONAJ NEK IDE U SANDŽAK, A DRUGI U P... MATERINU
Ovi što negativno komentarišu su dfeove žabe, sbbeove kornjače, jadni ste
Kyle moćni Ti si jedna nemoćna gluperda - kakav si tako prolazi i tvoj narod. Nestajete! Sami sebi poravnjavate račune. Neka vam Mile lopuža bude šef još dvije godine i zadovoljni smo!
Jerlagić je prokomentarisao riječima: "Živi bili pa vidjeli". Bit ćemo živi, a vidjeti kako letiš na glavu. Kratko će trajati ovo šurovanje. Sadaće se stvarno narod pitati i to na ulici!
Nek' ćete vi raspodjelu napravit...??? Sve kapitalac do kapitalca ... fuuuuujjjj ...!!!
Najvaznije je da Tornjak ne uzme vlast, bolje bi prosli sa Dodikom nego sa tim lopinom
ma ne trebaju uc u vlast i bakiru sve dat da nam otvori 100 hiljada radnih mjesta !
Da merkelova dodje i vodi BIH ne bi valjalo .....gdje vam je bake i 100 hiljada radnih mjesta ? gdje zlatni ljiljan ( ivica kostelic ) gdje su svi ??? ko je to sta dobro uradio za narod od politicara ? “Allah neće promijeniti stanje jednog naroda sve dok taj narod ne promijeni samoga sebe”. (Er-Raad, 11). i
Koliko članova imaju svi će u fotelje bez obzira na spremu i znanje. Sretno nam
Stranci za BiH od osnutka i jesu najvažnija bila "mjesta". Fotelje i samo fotelje. To je jedina stranka koja je u ublehašenju nadmašila čak i SDA.
SVI LOPOVLUCI NA JEDNOM MJESTU
Da nisu ogavni i jadni bili bi smiješni
Ma ja ba! Bitne su fotelje. To je prvo sto vam je na dnevnom redu. Stvarni problemi kao egsistencija ljudi koji su vas izabrali, ekonomija, industrija, rjesavanje politicke krize.. Sa tim cemo lako...
Nonsen je da stranka koja nema skoro nikakvo glasacko uporiste da dodje do fotelja
SBiH - stranka za sve kombinacije. Money, money, money...